×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-02
Līdz 9.novembrim plānoti satiksmes ierobežojumi Kaijas un Pulkveža Brieža ielas krustojumā

SIA „Saltavots” informē, ka sadzīves kanalizācijas tīklu paplašināšana turpinās Kaijas ielā, kur notiek lietusūdens un sadzīves kanalizācijas tīklu izbūve, kā arī apgaismojuma atjaunošana. Kaijas ielas posmā virzienā uz Strēlnieku ielu uzsākti bruģēšanas darbi. Būvdarbi turpinās arī krustojumā ar Pulkveža Brieža ielu, kur līdz 9.novembrim plānoti satiksmes ierobežojumi, organizējot satiksmes plūsmu pa vienu braukšanas joslu.

SIA „Monum”, kas izpilda SIA „Saltavots” darba uzdevumu saskaņā ar noslēgto līgumu, pēc nepastāvīgiem laikapstākļiem uzsāks esošās izbūvētās Kaijas ielas pārmitrinātās šķembu virskārtas noņemšanu, lai aizvietotu to ar sausu materiālu, turpinot uzsāktos bruģēšanas darbus. Savukārt Kaijas ielas otrā pusē, krustojumā ar Pulkveža Brieža ielu, uzsākta lietusūdens spiedvada izbūve, kuras laikā būs nepieciešams šķērsot visu Pulkveža Brieža ielu, tādējādi satiksme tiks organizēta pa vienu ielas pusi, savukārt būvdarbu otrajā fāzē tiks mainīta kustība pa otru ielas joslu. Lai nodrošinātu būvdarbu veicēju, gājēju un arī transportlīdzekļu drošību, būvdarbu zonā būs ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā.

Siguldas pilsētas teritorijās sadzīves kanalizācijas tīklu paplašināšana turpinās arī Eduarda Veidenbauma ielā, kurā nepieciešams izveidot vēl vairākus pievadus. Būvdarbus plānots veikt arī sestdien, 3.novembrī.

Noslēdzošie darbi turpinās arī Strēlnieku ielā, kurā notiek labiekārtošanas darbi. Atbilstošos laikapstākļos notiks ielas asfaltēšana posmos, kuros notika būvdarbi, kā arī grantētā seguma atjaunošana Strēlnieku ielas posmā no Gāles līdz Parādes ielai.

Jau ziņots, ka sadzīves kanalizācijas tīklu paplašināšanas darbi tiek veikti projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta”, Nr.5.3.1.0/16/I/001, ietvaros ar Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu.

SIA „Saltavots” atvainojas par sagādātajām neērtībām būvdarbu laikā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi