×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-05
Laurenču sākumskola piedalās iniciatīvā „Latvijas skolas soma”

Piedaloties valsts simtgades projektā – iniciatīvā „Latvijas skolas soma” –, 2.novembrī Laurenču sākumskolas 4.–6.klašu skolēni devās ekskursijā uz Cēsīm, kur apmeklēja Cēsu vēstures un mākslas muzeja muzejpedagoģiskās nodarbības.

Ceturto klašu skolēni apmeklēja nodarbību „Seno lietu pasaulē”, kuras laikā bērni interaktīvā veidā iepazinās ar muzeja krājuma lietisko priekšmetu kolekciju: senajiem darbarīkiem, sadzīves priekšmetiem, rotaļlietām un citiem priekšmetiem. Piekto klašu skolēni devās uz Cēsu pils kompleksu, lai ar dažādu spēka un veiklības spēļu palīdzību iejustos viduslaikos dzīvojošo bērnu lomās, kā arī gida pavadībā apmeklēja pils mestra zāli un klausījās aizraujošos stāstos par dzīvi viduslaikos. Savukārt sestās klases skolēni apmeklēja Cēsu izstāžu namu, gida pavadībā apskatot arheoloģijai veltīto izstādi „Kad Senatne sev Darbā jēgu rod”, kas ir nozīmīgs ieguldījums arheoloģijas zinātnes popularizēšanā Latvijā.

Dienas laikā skolēniem bija iespēja piedalīties arī īpašā orientēšanas spēlē „Viduslaiku skrējiens”, no Cēsu Tūrisma informācijas centra saņemot uzdevumu komplektu ar jautājumiem par vēsturi, literatūru un mākslu, uz kuriem varēja atbildēt, dodoties pa īpaši izstrādātu maršrutu, kurā iekļauti svarīgākie vēsturiskie Cēsu pilsētas objekti.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas direktora vietniece audzināšanas jomā
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi