×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-08
Uzsākta novada grantēto ielu un ceļu planēšana, kā arī asfaltbetona bedrīšu remontdarbi

Iestājoties piemērotiem laikapstākļiem, šonedēļ ir uzsākta Siguldas novada grantēto ielu un ceļu planēšana un brauktuvju seguma papildināšana ar šķembu vai grants maisījumu, kur tas nepieciešams. Uzsākti arī asfaltbetona bedrīšu remontdarbi.

Patlaban notiek Limbu ceļa sakārtošana Siguldas pagastā, veicot grants virskārtas piebēršanu, apauguma noņemšanu un planēšanu. Limbu ceļš ir apbraucamais ceļš laikā, kamēr notiek ceļa uz Pelītēm pārbūve ar dubultā pārklājuma virsmas segumu, lietusūdens sakārtošanu un gājēju un veloceliņa izbūvi, pašvaldībai investējot vairāk nekā 1,5 miljonus eiro. Pārbūves darbus plānots noslēgt nākamajā gadā.

Grantēto ielu un ceļu planēšana, kā arī uzturēšanas darbi uzsākti prioritārā secībā, un tie jau veikti Siguldas pagasta Peltēs.

Atgādinām, ka greiderēšanas darbus iespējams veikt tikai sausos laikapstākļos, kad zemes virskārta ir nožuvusi. Mitrā vai lietainā laikā to darīt nav efektīvi, jo, uzbraucot ar smago tehniku un greiderējot pārmitrinātu ielas vai ceļa segumu, to var tikai pasliktināt un vēl vairāk sabojāt.

Šogad pašvaldība veikusi grantēto ceļu sakārtošanu vairāk nekā 30 kilometru garumā, veicot grants seguma atjaunošanu un apauguma noņemšanu vairākiem ceļiem Allažu pagastā: Pullēni–Strazdiņi, Vecumnieki–Bisenieki, Vecumnieki–Pullēni, Baznīca–Kapliča, Pansionāts–Alkšņi, Kalni–Pādes, kā arī Darbnīca–Stīpnieki–Bulduri un Šķiliņi–Ozolkalns.

Siguldas novada pašvaldības pārvaldībā kopumā ir vairāk nekā 250 kilometru ielas un autoceļi, no kuriem 47 kilometri ir asfaltētas ielas, 5 kilometri asfaltētu autoceļu, vairāk nekā 50 kilometru ielas ar grantēto segumu un 150 kilometru kopgarumā grantētie autoceļi.

Novada ielu, ceļu un laukumu uzturēšanu saskaņā ar atklāta konkursa rezultātiem šajā gadā veic SIA „DGR serviss”.

Siguldas novada iedzīvotāji par infrastruktūras uzturēšanas nepilnībām uz pašvaldības ielām, ceļiem un laukumiem tiek aicināti informēt pašvaldības klientu apkalpošanas speciālistus, zvanot uz bezmaksas tālruni 80000388, kuri par nepieciešamajiem uzturēšanas darbiem informēs SIA „DGR serviss”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi