×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-08
Uzzini pirmais par aktuālo Siguldas novadā

Aicinām novadniekus, kuri vēlas saņemt informāciju par iknedēļas aktualitātēm Siguldas novadā, reģistrēt savu e-pasta adresi šeit. Piesakoties jaunumiem, katru piektdienu e-pastā būs iespēja saņemt jaunākās ziņas par infrastruktūru, izglītību, kultūru, sportu, kā arī gaidāmajiem pasākumiem nedēļas nogalē Siguldas novadā.

Par jaunāko Siguldas novada pašvaldībā iespējams uzzināt arī pašvaldības sociālo tīklu kontos Facebook, Twitter un tīmekļa vietnē www.sigulda.lv. Savukārt sociālajā tīklā Instagram ir iespēja gūt pozitīvas emocijas par skaistām novadnieku un viesu uzņemtām fotogrāfijām Siguldā un tās apkārtnē.

Lai iesniegtu priekšlikumus, uzdotu jautājumus vai risinātu problēmsituācijas par novadā notiekošo, ar pašvaldības speciālistiem aicinām sazināties šādos informatīvajos kanālos:

  • Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv sadaļā „vēstule pašvaldībai”;
  • Sociālo tīklu kontā Facebook, sūtot privātu ziņu vai komentējot ierakstu;
  • Sociālo tīklu kontā Twitter, sūtot privātu ziņu vai komentējot ierakstu;
  • Zvanot uz bezmaksas informatīvo tālruņa numuru 80000388, kurā ārpus Pakalpojumu centra darba laika iespējams atstāt arī ziņu automātiskajā atbildētājā;
  • Klātienē pašvaldības klientu apkalpošanas centros: Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldas novada pašvaldībā Pils ielā 16, kā arī Mores pagasta, Allažu pagasta un Siguldas pagasta pārvaldēs.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi