×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-09
Siguldas Valsts ģimnāzija atzīmē 100 gadu jubileju

Kultūras centrā „Siguldas devons” atzīmēta Siguldas Valsts ģimnāzijas 100.dzimšanas diena, kurā pulcējās ģimnāzijas esošie un bijušie skolotāji, darbinieki un Siguldas novada pašvaldības pārstāvji, kā arī skolas sadarbības partneri un draugi.

Svinīgo pasākumu vadīja un mākslinieciskos priekšnesumus sniedza Siguldas Valsts ģimnāzijas absolventi – aktieris Kaspars Zvīgulis, horeogrāfs Agris Daņiļevičs, žurnālists Ēriks Palkavnieks, mūzikas grupas „Dzelzs vilks” un „Zelta kniede”, kā arī jauktais koris „Atvars”, dziedātājas Vizma Zvaigzne un Inese Ērmane-Peiča, mūziķi Edijs Everss un Artis Gāga un citi.

Par nozīmīgu ieguldījumu skolas attīstībā īpaši tika godināti tās bijušie darbinieki – direktori Valdis Jēkabsons un Vilnis Trupavnieks, ilggadējās direktora vietnieces Ina Krūmiņa un Tekla Silanža, kā arī skolotāji Andris Muižnieks, Aina Raudziņa, Daina Štāla, Regīna Jercīte, Rasma Rozentāle un Māra Rune.

Atgādinām, ka sestdien, 10.novembrī, notiks Siguldas Valsts ģimnāzijas absolventu salidojums. Svinīgais pasākums Siguldas Valsts ģimnāzijas telpās sāksies plkst.16.00 ar skolas absolventu kolektīvu uzstāšanos, bet pasākuma neformālajā daļā no plkst.19.00 līdz 4.00 viesus divās deju zālēs priecēs muzikālās apvienības „Flora” un „Zelta kniede”. Pasākumam reģistrēties būs iespējams arī ierodoties norises vietā. Plašāka informācija pieejama www.svg.lv


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi