×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-09
Atgādinājums nekustamā īpašuma nodokļa maksātājiem

 

Siguldas novada pašvaldības nodokļu administratores atgādina, ka līdz 15.novembrim ir veicams nekustamā īpašuma nodokļa noslēdzošais maksājums. Samaksāt nekustamā īpašuma nodokli iespējams pašvaldības Pakalpojumu centra kasē Raiņa ielā 3, ar pārskaitījumu bankā vai internetbankā, kā arī portālā www.epakalpojumi.lv un www.latvija.lv.

Veicot maksājumu internetbankā, būtiski ir pārliecināties, vai pārskaitījums adresēts Siguldas novada pašvaldībai un vai norādīts tas konta numurs, kas iekļauts sagatavotajā maksāšanas paziņojumā.

Aicinām nodokli samaksāt laicīgi, jo saskaņā ar likumu par laikā neveiktu maksājumu tiek aprēķināta nokavējuma nauda 0,05% apmērā no nesamaksātās summas.

Iedzīvotāji, kuri nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojumus vai atgādinājumus par kārtējo maksājumu vēlas saņemt e-pastā, aicināti aizpildīt pieteikuma veidlapu pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv vai iesniegt iesniegumu pašvaldības administrācijās.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumos par nekustamā īpašuma nodokļa jautājumiem, lūdzam vērsties Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, pie nodokļu administratorēm vai zvanīt uz tālruņa numuru 67385830, vai rakstīt uz e-pasta adresi kristine.berze@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi