×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-03-16
Notikušas telpu futbola sacensības

Sestdien, 14.martā Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta zālē notika telpu futbola sacensības vīriešiem. Sacensības rīkoja džudo klubs „Sigulda” sadarbībā ar AS „Siguldas Būvmeistars”.

Sacensībās piedalījās sešas Siguldas novada komandas. Sacensības piedalījās: AS ,,Siguldas Būvmeistars', „Jaunais Laiks”, „B-bloks”, „Allaži”, „Dienvidu Parks” un ,,Sabojātais piektdienas vakars' komandas. Objektīvu iemeslu dēļ neieradās vēl dažas novada komandas, tomēr izrādītā interese liecina par telpu futbola popularitāti Siguldas novadā. Komandas spēlēja katra ar katru un uz laukuma risinājās spraigas, bezkompromisa cīņas par uzvaru.

Uzvarot visās piecās spēlēs 1. vietu izcīnīja šā gada Siguldas novada uzvarētāji - AS ,,Siguldas Būvmeistars" komanda, kurā spēlēja Sergejs Sedovs, Jēkabs Kapilovičs, Boriss Surikovs, Elmārs Peļņa, Agris Lelis, Artūrs Apsītis, Vairis  Mintiks, Mārtiņš Pošeiko, Juris Ļusajs. 2. vietu izcīnīja komanda ,,Dienvidu Parks', kurā spēlēja Ilmārs Lipskis, Ivo Radziņš, Ģirts Kanapolis, Kārlis Šīrons, Jānis Osis, Pauls Osis, Gints Apinis un Māris Vikmanis. 3.vietu izcīnīja komanda „Sabojātais piektdienas vakars" - Renārs Doršs, Andris Šics, Toms Zaporožecs, Renārs Vuškāns, Artis Murāns un Andrejs Ivanovs.

Visu trīs godalgoto vietu komandas saņēma AS ,,Siguldas Būvmeistars' dāvātos kausus un komandu dalībnieki individuālās balvas. AS ,,Siguldas Būvmeistars' savai komandai sniedz regulāru atbalstu, tādēļ komanda pēdējo gadu laikā ir uzvarējusi
vairākos turnīros.

Telpu futbols kļūst aizvien populārāks un laikā, kad ziemas nav vairs tik sniegotas kā agrāk, bet cilvēkiem ir vēlme aktīvi sportot arī ziemā, tad šis ir sporta veids, kurš neprasa lielus līdzekļus un ir piemērot sportot gribētājiem jebkurā vecumā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi