×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-15
Siguldas Sporta centrs aicina sportot un atpūsties

Iestājoties ziemai, Siguldas Sporta centrs ir sagādājis vairākus jaunumus siguldiešiem un viņu ģimenēm. No decembra bērniem un jauniešiem būs pieejamas Vispārattīstošās kāpšanas grupu nodarbības angļu valodā. Rūpējoties par novada ģimenēm, nedēļas nogalēs atpūtai Ūdens atrakciju parkā ir izstrādāts vēl draudzīgāks piedāvājums. Tos, kas vēlas sportot, arī turpmāk Siguldas Sporta centrā iepriecinās populārās NTC (Nike Training Club) nodarbības sertificēta trenera vadībā, bet no decembra ikviens aicināts apmeklēt jaunos „Fiziskās sagatavotības” treniņus.

„Vispārattīstošās kāpšanas” grupu nodarbības angļu valodā notiks piektdienās plkst.15.00 sporta zālē traversa sienas zonā. Treniņi paredzēti bērniem un jauniešiem vecumā no 10 gadiem. Nodarbības angļu valodā vadīs treneris Andrés Gómez Córdoba. Treniņos audzēkņi drošā, saistošā un jautrā veidā iepazīs klinšu kāpšanas pamatprincipus, vienlaikus nostiprinot vispārējo fizisko sagatavotību un paplašinot angļu valodas zināšanas. Tāpat „Vispārattīstošās kāpšanas” nodarbības jauniešiem uzlabos savstarpējās saskarsmes spējas, jo kāpšanas sportā ļoti svarīga ir grupas biedru savstarpējā sadarbība un atbalsts.

Novērtējot lielo vecāku interesi par mazuļu peldētapmācības nodarbībām, Siguldas Sporta centra treneres Ieva Ozoliņa un Olita Viduce ir paaugstinājušas kvalifikāciju zīdaiņu peldināšanā divu dienu kursos, papildinot teorētiskās un praktiskās zināšanas pie pasaulē atzītas lektores un grāmatas „Happy Babies Swim” autores Ulrika Faerch. Arī turpmāk mazuļu peldināšana tiks pielietotas jaunākās metodes un sniegtas labākie ieteikumi mazajiem un viņu vecākiem. 

Novērtējot novada iedzīvotāju apmeklējumu un ieteikumus, jaunajā rudens un ziemas sezonā – sestdienās, svētdienās un svētku dienās Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašnieki Ūdens atrakciju parku var apmeklēt ar 20% atlaidi, bet darba dienās ar 10% atlaidi.

Ikviens, kas vēlas sportot aicināts apmeklēt NTC nodarbības sertificētā NTC trenera Andreja Filipova vadībā. Novembra sākumā Andrejs ir ieguvis atkārtotu NTC sertifikātu, kļūstot par vienu no retajiem treneriem Latvijā, kuram ir ļauts oficiāli vadīt pasaulē populārās NTC nodarbības. Treniņi Siguldas Sporta centrā notiek pirmdienās plkst.19.30 un ceturtdienās plkst.9.00 Vingruma zālē. NTC ir vidēji augstas intensitātes nodarbība, kurā uzmanība tiek veltīta piecām svarīgākajām fiziskajām īpašībām – spēkam, kardio izturībai, ķermeņa centra nostiprināšanai, līdzsvaram un lokanībai. Programmu izstrādājuši profesionāli Nike zīmola pārstāvēti treneri, lai maksimāli motivētu sportotājus vislabākā rezultāta sasniegšanai.

„Fiziskās sagatavotības” treniņi notiks pirmdienās, trešdienās, piektdienās plkst.19.00 Siguldas Sporta centra skrejceliņa zonā. Nodarbības vadīs fizioterapeits Eduards Vēveris un fiziskās sagatavotības treneris Mareks Veics. Eduards Vēveris ir Latvijas Biatlona izlases fizioterapeits, bet ikdienā strādā ar citiem Latvijas vadošajiem sportistiem. Mareks Veics ir kvalificēts fitnesa treneris, kā arī jau trīs gadus Siguldas Sporta skolā vada vispārējas fiziskās sagatavotības un basketbola treniņus. Nodarbības var apmeklēt ikviens, kurš vēlas uzlabot savu vispārējo fizisko sagatavotību.

Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, „Vispārattīstošās kāpšanas”, Peldētapmacības skolas, NTC, kā arī jebkurai citai grupu nodarbību apmeklējuma maksai tiek piešķirta 10% atlaide.

Grupu nodarbībām ir obligāta pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860 vai 67973111. Plašāka informācija par nodarbībām un cenrādi pieejama www.siguldassports.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi