×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-21
Līdz 5.decembrim aicina pieteikt projektus novada kultūras projektu finansēšanas konkursam
Siguldas novada pašvaldība līdz 5.decembrim aicina pieteikties Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkursam, kura mērķis ir veidot labvēlīgus nosacījumus iedzīvotāju iniciatīvām un vietējās kopienas iesaistīšanai kultūras piedāvājumu radīšanā un patēriņā.








Par 2019.gada Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkursa prioritātēm noteikta:

  • jaunu kultūras produktu veidošana bērnu un ģimeņu auditorijai Siguldas novada piederības stiprināšanai;
  • Siguldas novada kultūrvēsturiskā mantojuma, tai skaitā, sporta un kultūrtūrisma attīstības apzināšana, dokumentēšana un popularizēšana;
  • Siguldas novada kultūrvidei un dabas videi atbilstošu, unikālu kultūras aktivitāšu veidošana;
  • vietējās sabiedrības iesaistīšana lokālajās iniciatīvās Siguldas novada identitātes un piederības stiprināšanai.

Konkursā var piedalīties jebkura fiziska persona, kura normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir reģistrēta kā individuālais komersants vai saimnieciskās darbības veicējs, kā arī juridiska persona. Katrs pretendents konkursā var iesniegt ne vairāk kā divus projektus. Piešķirtā finansējuma apmērs vienam projektam ir no 70 līdz 2000 eiro.

Interesenti aicināti iepazīties ar projekta konkursa nolikumu un vērtēšanas kritērijiem. Aizpildīto pieteikuma veidlapu, projekta aprakstu un tāmi līdz 5.decembrim jāiesniedz personīgi Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā tā darba laikā vai jāsūta pa pastu Siguldas novada Kultūras centram Pils ielā 10, Siguldā, LV-2150, kā arī elektroniski uz e-pasta adresi kultura@sigulda.lv. Jāatzīmē, ka pēc projekta noslēguma būs nepieciešams iesniegt arī projekta īstenošanas atskaiti un finansējuma izlietojuma atskaiti.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi