×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-22
Pasaules kausa sezona kamaniņu sportā sāksies Austrijā

24. un 25.novembrī Insbrukā, Austrijā ar pirmo Viessmann Pasaules kausa posmu tiks atklāta 2018./2019.gada starptautiskā sacensību sezona kamaniņu sportā. Uz Insbruku pilnā sastāvā devusies arī Latvijas Nacionālā kamaniņu izlase.

Sestdien no plkst.12.10 līdz 16.00 pēc Latvijas laika uz starta stāsies sportistes sieviešu konkurencē un divnieku ekipāžas, bet svētdien no plkst.11.10 līdz 16.25 sacentīsies sportisti vīriešu konkurencē un norisināsies sprinta sacensības.

Starta vietu pirmajā Viessmann Pasaules kausa posmā sev ir nodrošinājuši – Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks, Elīza Cauce un Kendija Aparjode. Savukārt 23.novembrī Nāciju kausā, kur tikai daļa sportistu kvalificējas pamatsacensībām, startēs Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozīts, Ulla Zirne un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs.

Insbrukas trasē arī pirms gada norisinājās sezonas atklāšanas sacensības, kad labāko rezultātu (7.vietu) no Latvijas sportistiem uzrādīja Kristers Aparjods un Andris un Juris Šici, bet komandu stafetē tika izcīnīta 5.vieta.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi