×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-26
206 novadnieki Latviju dzimšanas dienā sveikuši ar Morzes ābeces aplikāciju

Lai sveiktu Latviju 100.gadadienā, Siguldas novada iedzīvotāji nosūtījuši 206 apsveikumus, izmantojot īpašu Morzes ābeces aplikāciju, kuru izveidojuši VAS „Elektroniskie sakari”. Kopumā Latvijai tās simtgadē nosūtīti 6128 apsveikumi.

Siguldas novada iedzīvotāju sūtītajos apsveikumos Latvijai galvenokārt novēlēts ilgs mūžs un tradīciju saglabāšana, par vērtību izceļot tās cilvēkus. Novadnieki novēlējuši Latvijai nezaudēt savu identitāti un spēt saglabāt savu valstiskumu nākamos simts un vairāk gadus.

Morzes ābeces aplikācijas projekts šajā gadā bija veltīts labdarībai, apsveikumus pārveidojot par kūciņām, kuras izcepa vai vēl izceps konditorejas dažādos Latvijas reģionos un nogādās bērniem, kas dzīvo Latvijas bērnunamos.

Projekta laikā ikvienam bija pieejama aplikācijā www.apsveikumslatvijai.lv ģimenei, draugiem, kolēģiem vai paziņām nosūtīt savu apsveikuma tekstu Latvijai dzimšanas dienā, aizšifrējot to ar Morzes ābeci, kuras skaņas veidotas kopā ar bērniem no Andžeja Grauda bungu skolas un kas ļāva ikvienam noklausīties melodiskus apsveikumus un tos atminēt.

Informāciju sagatavoja:
Inese Ozoliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi