×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-27
Aicina uz Ziemassvētku eglītes iedegšanu Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā un citviet

Svētdien, 2.decembrī, plkst.17.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā tiks iedegta Ziemassvētku eglīte kopā ar Peli Karameli, Sniegbaltīti, Ziemassvētku vecīti un jautrajiem rūķiem no Lienes Šomases radošās studijas. Lieliem un maziem novadniekiem būs iespēja ielūkoties Ziemassvētku brīnumu lādē, iet rotaļās un dziedāt svētku dziesmas.

Siguldas novada Pašvaldības policija informē, ka no plkst.16.30 līdz aptuveni 19.00 plānoti satiksmes ierobežojumi Ausekļa ielas posmā no Pils līdz Raiņa ielai.

7.decembrī plkst.16.00 Ziemassvētku eglīte tiks iedegta arī pie Mores pagasta Tautas nama, kad klātesošie varēs piedalīties „Sniega piku jampadracī”, savukārt 9.decembrī plkst.17.00 Siguldas pils kompleksā tiks iedegtas gaismiņas eglītē un atklāts ziemas dārzs, kā arī mākslinieces Ināras Liepas ceļojošā Leļļu mākslas muzeja izstāde „Kofermājiņu ceļojums”. 15.decembrī plkst.12.00 Siguldas pils kompleksā durvis vērs Ziemas koncertzāle, notiks arī Ziemassvētku tirdziņš. Par Ziemas koncertzāles pasākumiem un aktivitātēm Siguldas pils kompleksā plašāka informācija pieejama šeit.

Citi ziemas noskaņu pasākumi, kā arī kultūras un sporta pasākumi Siguldas novadā aplūkojami šeit.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi