×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-28
Notiks pusnakts apmācības „Kā pareizi rakstīt „Erasmus+” projektus?”

Piektdien, 30.novembrī, plkst.18.00, Raiņa ielā 3, Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” aicina piedalīties praktiskās apmācībās par veiksmīgu projektu rakstīšanu „Kā pareizi rakstīt „Erasmus+” projektus?” – no kvalitatīva un pamatota pieteikuma sagatavošanas līdz finansējuma piesaistei. Apmācības vadīs Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras apmācību vadītājs, harizmātiska personība – Staņislavs Babins.

Aicinām piedalīties jauniešus vecumā no 13 līdz 30 gadiem, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, dažāda veida organizāciju pārstāvjus, skolēnus, studentus, pedagogus, sociālos darbiniekus, kā arī pašvaldību un valsts iestāžu darbiniekus. Noderīgu informāciju iegūs ikviens, kuram ikdienā ir sadarbība ar jauniešiem, kā arī interese un motivācija darboties neformālajā izglītībā.

Projektu pusnakts programma:

  • 17.45 – 18.00 Ierašanās, reģistrācija, uzkodas un dzērieni
  • 18.00 – 18.15 Programmas atklāšana un iepazīšanās
  • 18.15 – 18.30 Kāpēc Eiropas Savienība piešķir naudu jauniešiem?
  • 18.30 – 19.00 Kas ir „Erasmus+” un Eiropas Solidaritātes Korpusa projekts? Projekta sastāvdaļas. Neliels ieskats par „Erasmus+” – „Jaunatne darbībā” un par „Erasmus+:Sports” projektu veidiem
  • 19.00 – 20.00 Projekta idejas attīstība: vīzija un misija. Kā noformulēt projekta mērķi? Prioritātes un uzdevumi
  • 20.00 – 20.15 Pauze, uzkodas un dzērieni
  • 20.15 – 21.00 Aktivitāšu plāns un programma. Kas sekos kam?
  • 21.00 – 22.00 Projekta redzamība un rezultātu izplātīšana. Kā un kad to darīt?
  • 22.00 – 23.00 Turpmākie soļi. Kas vēl jāizdara līdz projekta iesniegšanai?
  • 23.00 – 23.58 Noslēgums. Uzkodas un dzērieni izveidotajām komandām, jautājumi un atbildes, kontaktu veidošana

Jauniešus no Siguldas novada pēc pasākuma būs iespēja nogādāt mājās. Lūdzu savlaicīgi pieteikt savu dalību, rakstot uz e-pasta adresi vita.beinerte@sigulda.lv, lai būtu iespējams ieplānot nepieciešamo transportu.

Pasākums tiek īstenots Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+” projekta „Domā Domas Domē II daļa” ietvaros. Dalība – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” projektu vadītāja
Vita Beinerte

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi