×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-29
Siguldieši piedalās 3.pasaules čempionātā mas-reslingā

No 22. līdz 26.novembrim Jakutijas galvaspilsētā Jakutskā norisinājās 3.pasaules čempionāts mas-reslingā. Latviju šajās sacensībās pārstāvēja astoņu atlētu komanda, viņu vidū divi siguldieši – Solvita un Arnis Rukmaņi, kā arī divi pārstāvji.

Lai gan Latvijas komandai nevienu medaļu pārvest mājās neizdevās, cīņasspars, gūtā pieredze un emocijas ir neatsveramas. Sacensībās komandu atlēti cīnījās arī par komandu vērtējuma punktiem. Pirmais Latvijas komandai punktus izcīnīja Arturs Zolotihs, svara kategorijā līdz 90 kilogramiem, uzvarot sportistu no Pakistānas. Kā otrais no Latvijas punktus komandai izcīnīja Andrejs Kudrjavcevs, kategorijā līdz 80 kilogramiem, uzvarot Ēģiptes sportistu. Tajā pašā svara kategorijā Arnis Rukmanis pievarēja ASV atlētu un izcīnīja komandas punktus. Sacensību izlozes rezultātā Latvijas komandas atlētiem nācās cīnīties arī savā starpā, rezultātā Andrejs Kudrjavcevs izrādījās spēcīgāks par Arni Rukmani.

Šis gads un 3.pasaules čempionāts ir vēsturisks un ļoti nozīmīgs Latvijas komandai un Latvijas Masreslinga Federācijai, ar vienbalsīgu kongresa lēmumu, Latvijas Masreslinga Federācija tika uzņemta Starptautiskajā Masreslinga Federācijā (International Mas-wrestling Federation). Tas ir ļoti būtisks notikums, kas sniedz iespēju plašāk attīstīt šo sporta veidu, organizēt ne tikai valsts mēroga, bet arī starptautiskas sacensības un čempionātus.

Latvijas komanda ir apmierināta ar paveikto un atgriezusies mājās, lai turpinātu trenēties un gatavotos jauniem izaicinājumiem.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Pauerliftinga Federācijas izpilddirektors
Arnis Rukmanis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi