×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-29
Mūzikas grupa „Big Al &The Jokers” uzsāk sesto koncertsezonu

2019.gada 18.janvārī plkst.19.00 kultūras centrā „Siguldas devons” mūzikas grupa „Big Al &The Jokers” ar vienreizējo solistu Aļģirdu Šuminsku uzsāks savu sesto koncertsezonu, skatītājiem sniedzot profesionālu un dzīvespriecīgu muzikālo priekšnesumu.

Grupa „Big Al &The Jokers” dibināta 2013.gadā, tās sastāvā ir deviņi atraktīvi mūziķi: solists Aļģirdas Šuminskas jeb Big Al, pie klavierēm – grupas mākslinieciskais vadītājs, virtuozais Romāns Vendiņš, bungas spēlē Raitis Aukšmuksts, ģitāra – Juris Skrajāns, savukārt pie kontrabasa – vienmēr labvēlīgais Pēteris Liepiņš. Pūtēju rindas nemainīgas – saksofonisti Eduards Raubiško, Zintis Žvarts, trompete – Sandris Skeranskis, trombons – Uldis Ziediņš.

Mūzikas grupa ir viena no retajām Latvijas grupām, kas uzstājas tik lielā sastāvā ar pilnu pūtēju sekciju, padarot iespējamas sarežģītas labāko „jive” „swing”, „rhythm’n’blues”, „rock’n’roll” skaņdarbu interpretācijas.

Biļetes pieejamas šeit, visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un koncerta dienā kultūras centra „Siguldas devons” kasē. Biļetes cena – no 10 līdz 18 eiro.

Informāciju sagatavoja:
pasākumu producents
Rafaels Balkins


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi