×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-29
„Karameļu darbnīcas” Siguldas 1.pamatskolā

27.novembrī Siguldas 1.pamatskolā viesojās Jelgavas uzņēmuma „Karameļu darbnīca” pārstāvji, kuri 4. un 5.klašu skolēniem rādīja karameļu tapšanas paraugdemonstrējumu, kā arī iepazīstināja ar karameļu ražošanas noslēpumiem un sniedza iespēju izveidot katram savu karameli.

Pasākuma laikā skolēni uzzināja par uzņēmumu, kura dibinātājiem ir izdevies attīstīt savu darbību no mājražošanas līmeņa līdz tādam uzņēmumam, kurš tirgum piedāvā augstas kvalitātes produkciju – karameles, kas kļuvušas par atpazīstamu zīmolu visā Latvijā. Skolas audzēkņi saprata, ka karameļu meistaru darbs ir fiziski smags un, lai apgūtu visus aroda noslēpumus, vismaz pusgadu šis arods jāmācās. Galvenā atziņa – veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatā ir interesanta ideja un cilvēki, kas ar neatlaidību to īsteno dzīvē.

Iepazīšanās ar karameļu meistara profesiju un Latvijas uzņēmumu tika nodrošināta Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās mācību iestādēs” ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
Karjeras konsultante

Ina Slavinska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi