×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-07
Atbalsti Martinu Dukuru balsojumā par gada populārākā sportista titulu!

Sācies „Latvijas Gada balvas sportā” balsojums par populārāko sportistu, kura titulam šogad nominēti 12 atlēti, tostarp, skeletonists Martins Dukurs. Pirmās kārtas balsojums portālā lsm.lv noslēgsies 20.decembrī plkst.23.59, kad uz balvu turpinās pretendēt trīs sportisti, kas būs ieguvuši lielāko balsu skaitu. Aicinām balsot un atbalstīt novadnieku Martinu Dukuru!

Balvu ieguvēji kļūs zināmi 21.decembrī „Gada balvas sportā” pasniegšanas ceremonijā, kurā apbalvojumus pasniegs 17 nominācijās. Pasākumā tiks apbalvots arī sportists, kurš būs saņēmis vislielāko līdzjutēju atbalstu. Nobalsot var reizi dienā ar sociālo mediju Draugiem.lv, Facebook, Google kontu vai norādot savu e-pasta adresi.

Jāatzīmē, ka Martins Dukurs šajā gadā ieguva 4.vietu Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, kā arī zeltu Eiropas čempionātā. Skeletonā trenējas jau vairāk nekā 20 gadus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi