×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-12
Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.b klases skolēni piedalās labdarības akcijās

Pirmssvētku laikā, kad cenšamies būt laipnāki, mīļāki, izpalīdzīgāki un arvien vairāk vēlamies kādu iepriecināt, Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.b klases skolēni kopā ar klases audzinātāju Daigu Jēkabsoni nolēma palīdzēt līdzcilvēkiem, iesaistoties vairākās labdarības akcijās un projektos.

9.b klases skolēni piedalījās pārtikas bankas „Paēdušai Latvijai” un „Lipton” labdarības akcijā, kurā varēja iegādāties jebkuru tēju un ziedot to īpašās ziedojumu kastēs „Mego” veikalos visā Latvijā. Kampaņā „Dāvā tasi siltuma Latvijas ģimenēm” saziedotās tējas tiks pievienotas pārtikas pakām, kuras izdalīs ģimenēm ar bērniem, senioriem un personām ar īpašām vajadzībām. Par katru ziedoto tējas paciņu „Lipton” pievienos klāt vēl vienu papildus tējas paciņu.

Jau otro gadu pēc kārtas 9.b klases skolēni atsaucas aicinājumam iepriecināt seniorus, rakstot Ziemassvētku apsveikumus. Skolēni meklēja dzejolīšus un domāja uzmundrinājuma vārdus, jo kādu iepriecināt ir patīkami. Iepriekšējā gadā skolēni rakstīja apsveikumus Rehabilitācijas centra „Līgatne” Senioru mājas senioriem, bet šogad apsveikumi nonāks sociālās aprūpes un rehabilitācijas centrā „Venta”, kurā dzīvo pensijas vecuma cilvēki un pilngadīgas personas ar invaliditāti.

Skolēni iesaistījās arī projektā „Ziemassvētku vecīša darbnīca”, kurš notiek jau piekto gadu pēc kārtas. Tāpat bērni piedalījās NSUS labdarības biedrības radītajā projektā „Eņģeļa pasts”, kurš kļuvis par vispasaules labdarības projektu un ar tā palīdzību tiek veidoti to cilvēku un viņu vēlmju saraksti, kuri savu ikdienu pavada sociālās aprūpes centros visā Latvijā. Dalība projektā sniedz iespēju sarūpēt Ziemassvētku dāvaniņu kādam, kam tas šobrīd ir visvairāk nepieciešams. Izpētot vēlmju sarakstus, 9.b klases skolēni kopā ar klases audzinātāju izlēma sagādāt dāvaniņu valsts sociālās aprūpes centra „Rīga” filiāles „Jugla” iemītniecei, lai radītu svētku sajūtu.

Liels paldies par atbalstu arī 9.b klases skolēnu vecākiem!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas
9.b klases audzinātāja
Daiga Jēkabsone


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi