×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-12
Ceturtdien notiks VUGD praktiskās mācības Siguldas gaisa trošu ceļā

Ceturtdien, 13.decembrī, no plkst.8.00 līdz 13.00 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) uzlabos praktiskās iemaņas glābšanas darbos uz Siguldas gaisa trošu ceļa, inscinējot situāciju, ka Siguldas vagoniņam radusies ārkārtas situācija.

Mācību mērķis ir uzlabot ne tikai ugunsdzēsēju glābēju teorētiskās zināšanas, bet arī praktiskās spējas reaģēt glābšanas darbos, ja radusies ārkārtas situācija uz Siguldas gaisa trošu ceļa. Mācību laikā ugunsdzēsējiem glābējiem, piesaistot profesionālus alpīnistus, būs jāevakuē manekens no vagoniņa, ja tas apstājies Gaujas senlejas vidū.

Siguldas novada pašvaldība informē, ka mācību laikā operatīvie transportlīdzekļi pārvietosies ar ieslēgtiem gaismas signāliem, tāpēc aicinām iedzīvotājus neuztraukties, redzot Siguldas ielās un gaisa trošu ceļa apkārtnē pārvietojoties operatīvo tehniku ar ieslēgtiem skaņas un gaismas signāliem.

VUGD praktisko mācību laikā vagoniņš nekursēs no Siguldas uz Krimuldu, darbību atjaunojot ceturtdienas pēcpusdienā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi