×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-13
Sigulda saņem novērtējumu par inovatīvu pieeju ģimenei draudzīgas vides un iespēju nodrošināšanā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) organizētajā konkursā „Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” Siguldas novada pašvaldība saņēmusi novērtējumu par inovatīvu pieeju ģimenei draudzīgas vides un iespēju nodrošināšanā.

Ģimenēm draudzīgu vidi Siguldas novadā raksturo kvalitatīvs un plašs izglītības iestāžu piedāvājums, ģimenēm pieejama kultūras un sporta infrastruktūra, dažādas aktivitātes, kā arī vairāku miljonu investīcijas novada publiskās infrastruktūras uzlabošanā. Jau vairākus gadus Siguldas novadā ir stabili pieaugoši dzimstības rādītāji un novada iedzīvotājiem ir pieejams viens no lielākajiem jaundzimušo pabalstiem 320 eiro apmērā. Tāpat Siguldas novadā, kur ir vairāk nekā 300 daudzbērnu ģimenes, darbojas daudzbērnu ģimeņu atbalsta programma, īpaši atbalsta pasākumi ir pieejami novada senioriem, maznodrošinātajām ģimenēm, kā arī ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.

Nomināciju kā ģimenēm draudzīgākā pašvaldība saņēma Olaines novada pašvaldība, 1.vietu deviņu republikas pilsētu pašvaldību grupā izcīnīja Daugavpils pilsētas pašvaldība, 21 reģionālas nozīmes attīstības centra novadu pašvaldību grupā – Preiļu novada pašvaldība un 89 novadu pašvaldību grupā – Ikšķiles novada pašvaldība.

Konkurss „Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” norisinās jau otro gadu ar mērķi izcelt labākos piemērus un risinājumus, kā pašvaldības rūpējas par ģimenēm. Ir izveidota funkcionējoša un viegli pārskatāma tīmekļvietne, kurā ikviens var iepazīties ar pilnu informāciju par pašvaldībās pieejamajām daudzveidīgajām iespējām, piedāvājumiem un atbalstu ģimenēm ar bērniem. Dati tiek iegūti no pašvaldību iesūtītās informācijas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi