×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-13
Siguldā notiks skolēnu mācību uzņēmumu reģionālais pasākums „Cits Bazārs”

Sestdien, 15.decembrī, Siguldas pils kompleksā Ziemas koncertzāles pasākumu ietvaros no plkst.12.00 līdz 18.00 notiks skolēnu mācību uzņēmumu reģionālais pasākums „Cits Bazārs”, kurā piedalīsies 21 skolēnu mācību uzņēmums kopumā no 65 iesūtītajiem pieteikumiem. Pasākums norisinās biznesa izglītības biedrībai „Junior Achievement Latvija” sadarbojoties ar Siguldas novada pašvaldību un Siguldas Valsts ģimnāziju.

Dalībnieki ir no Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas pilsētas vidusskolas, Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas, Āgenskalna Valsts ģimnāzijas, Rīgas Franču liceja, Cēsu un Madonas Valsts ģimnāzijām, kā arī mazie Amatas pamatskolas un Valmieras sākumskolas topošie uzņēmēji. Jaunieši dienas garumā piedāvās savus oriģinālos izstrādājumus – sākot no konditorejas līdz dažādiem koka izstrādājumiem, rotaslietām un aksesuāriem. Apmeklētājiem būs iespēja iegādāties dažādas Ziemassvētku dāvanas.

„Cits Bazārs” notiks jauno uzņēmumu izvērtēšana un apbalvošana piecās nominācijās – sociāli atbildīgs uzņēmums, inovatīva biznesa ideja, labākais stends, labākā pārdošanas komanda un videi draudzīgs produkts. Skolēnu mācību uzņēmumu izvērtēšanu veiks pieredzējusi profesionāļu komanda.

Skolēnu mācību uzņēmumu programma ir īpaši 4.–12.klašu skolēniem veidota mācību metode. Tā ir iespēja, praktiski darbojoties, apgūt sava uzņēmuma izveides un vadīšanas prasmes, radīt produktus un piedāvāt tos saviem potenciālajiem klientiem. Aptuveni 22% programmas absolventu ir jau iesaistījušies uzņēmējdarbībā. Izglītības un zinātnes ministrija ir atzinusi šo mācību metodi un rekomendē to izglītības iestādēm kā uzņēmēja spēju attīstošu un pilnveidojošu mācību metodi. Skolēnu mācību uzņēmumiem nav juridiska statusa — tos Latvijā pārstāv biznesa izglītības biedrība „Junior Achievement Latvija”, kas ir „Junior Achievement Worldwide” programmu licences īpašniece. Šī licence ietver arī skolēnu mācību uzņēmumu programmu. 2017./2018.mācību gadā „Junior Achievement Latvija” ir reģistrējusi 1097 skolēnu mācību uzņēmumus, kas ir labākais rādītājs biedrības pastāvēšanas laikā.

Pasākums „Cits Bazārs” norisinās ar „Swedbank” un Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas direktora vietniece audzināšanas darbā
Inese Zlaugotne

 

Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi