×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-15
Godina Siguldas novada zelta pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus

Lai pateiktos par ģimenisko vērtību saglabāšanu un godinātu stiprās ģimenes par viņu rādīto piemēru, 15.decembrī kultūras centrā „Siguldas devons” sveica tos novada pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un Latvijas simtgades gadā atzīmē zelta kāzu jubileju.

„Stipras, saticīgas ģimenes ir mūsu vislielākā vērtība, un jūs esat tam apliecinājums. Jūsu savstarpējā uzticēšanās, cieņa, atbalsts, kā arī patiesa un īsta mīlestība pusgadsimta garumā ir tās cilvēku īpašības, ko mēs ikkatrs gribētu. Siguldas novads lepojas ar jums un jūsu ģimenēm!” sveicot pārus, kas laulībā nodzīvojuši 50 gadus, un pasniedzot atjaunotu laulības apliecību un Latvijas Bankas izdoto sudraba monētu „Sigulda”, sacīja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Pasākumā tika godināti trīs novada zelta pāri. Tika sveikti Pēteris un Daina Mačkalanovi, kuri savu laulību reģistrēja Ogres pilsētas Dzimtsarakstu nodaļā 1968.gada februārī un Siguldā dzīvo jau kopš 1969.gada. Godināti tika Ivars un Vanda Kaņepes, kuri Siguldā dzīvo jau vairāk nekā 50 gadus un savu laulību reģistrēja Siguldas pilsētas Kultūras namā, tagadējā „Siguldas devonā” 1968.gada maijā. Savukārt Jānis un Skaidrīte Talči laulību reģistrēja Pāles pagasta Dzimtsarakstu nodaļā 1968.gada novembrī un uz dzīvi Allažu pagastā pārcēlās pirms 45 gadiem.

Zelta pārus sveica arī viņu ģimenes; pasākumu ar muzikālu programmu papildināja dziedātājs Mārtiņš Ruskis.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi