×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-17
Uzņēmumi SIA „Ice Bliss” un SIA „SC Koks” saņem atzinību

Siguldas novada uzņēmums SIA „Ice Bliss”, kas ražo gelato un šokolādi, saņēmis atzinību Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) un Ekonomikas ministrijas rīkotajā konkursā „Eksporta un inovācijas balva 2018”, bet mēbeļu ražošanas uzņēmums SIA „SC Koks” meža nozares gada balvā „Zelta čiekurs 2018” saņēmis balvu nominācijā „Par inovatīvu uzņēmējdarbību”.

13.decembrī mākslas centrā „Zuzeum” tika paziņoti „Eksporta un inovācijas balva 2018” laureāti – uzņēmumi, kuriem šogad vislabāk veicies eksportā, inovatīvu, kvalitatīvu un dizainiski pievilcīgu produktu radīšanā. Dalību konkursā pieteica 82 uzņēmumi. Konkursam norisinoties divās atlases kārtās, SIA „Ice Bliss” radītais produkts saņēma atzinību konkursa kategorijā „Inovatīvākais produkts”. Uzņēmumam jau ir pieredze arī starptautiskos konkursos, šogad „Bliss Gelato” ražotais pistāciju gelato saņēma žūrijas atzinību starptautiskajā ēdienu un dzērienu konkursā „Great Taste 2018”.

Savukārt 14.decembrī kultūras centrā „Siguldas devons” svinīgā ceremonijā apbalvoja meža nozares gada balvas „Zelta čiekurs 2018” laureātus, kur balvu nominācijā „Par inovatīvu uzņēmējdarbību” saņēma Siguldas novada mēbeļu ražošanas uzņēmums SIA „SC Koks”. Šobrīd SIA „SC Koks” tiek realizēts jauns projekts „Mēbeļu ražošanas ceha un katlu mājas pārbūve, nojumes jauna būvniecība”, kura ietvaros uzņēmums būvē trešo ražošanas cehu, kuru plānots pabeigt un aprīkot ar ražošanas iekārtām 2019.gada pirmajā pusgadā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi