×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-20
Jaunieši aicina lietām dot otru elpu „Mērķī”

Jaunais gads būs sākums arī jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” jaunajam piedāvājumam novada jauniešiem! Lai noslēgtu Siguldas novada Jaunrades centra labiekārtošanas darbus un dotu gan mājai, gan jauniešiem vietu radošai izaugsmei, „Mērķis” aicina domāt zaļi un novadnieku saimniecībā noglabātās lietas, kuras varētu noderēt telpu iekārtošanai, nodot jaunajai paaudzei.

Jauniešiem draudzīgajās telpās varēs rast vietu atpūtai, darbam vai mācībām. Lai radītu radošu un ģimenisku atmosfēru, „Mērķis” rīko akciju „Ziedo augus, lai jaunatne augtu”, kuras laikā jaunieši labprāt uzņemtos rūpes par dažādiem telpaugiem. Jaunajās telpās Raiņa ielā 3 būs pieejama arī virtuves zona, kurā jauniešiem laikā starp skolu un pēcskolas aktivitātēm būtu iespēja pagatavot sev kādu našķi un tās iekārtošanai noderētu trauki, stāvlampas un arī gatavošanas piederumi.

Sākot ar janvāri, jauniešiem sava redzes loka paplašināšanai un brīvā laika pavadīšanai, būs pieejamas 20 daudzpusīgas iniciatīvas, sākot no sporta līdz svešvalodu apguvei – to realizēšanai būtu vēlamas grāmatas, datori, kancelejas preces, jogas paklājiņi, video kamera, fotoaparāts, futbola bumba, telts un citas lietas, kas palīdzētu katram jaunietim atrast un attīstīt sev tīkamu nodarbošanos.

Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” aicina piedalīties akcijā „Dāvini skaņu, radi noskaņu”, dodot iespēju jauniešiem iegūt lietošanā mūzikas instrumentus (klavieres, ģitāras, bungas, akordeonu un citus). Savukārt atpūtas zonas iekārtošanai būtu nepieciešamas galda spēles, mūzikas tumbas, sēžammaisi un cits aprīkojums.

Jauniešu iniciatīvu centra telpu labiekārtošana un zaļi domājošo akcija norisināsies līdz janvāra beigām. Pirms lietu vešanas, jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” aicina sazināties ar projektu vadītāju Vitu Beinerti, zvanot uz tālruņa numuru 29342475. Jauniešiem nododamās lietas labdari aicināti nogādāt „Mērķī” vai ziņot, ja nepieciešams organizēt transportu.

Jau šobrīd jauniešu rīcībā ir lieliskas iespējas, lai aktīvi iesaistītos sabiedriskajā dzīvē, kā arī īstenotu savas idejas:

līdzdalības fonds, kas ir pastāvīga atbalsta programma, kuras mērķis ir atbalstīt jauniešu vecumā no 13 līdz 25 gadiem dalību dažādos neformālās izglītības pasākumos, lai attīstītu un nostiprinātu līdzdalības prasmes;

jauniešu projektu konkurss, kur savu ideju realizācijai vari piesaistīt līdz pat 500 eiro. Pieteikumus var iesniegt līdz 15.janvārim, kā arī plašāku informāciju iegūt, rakstot uz e-pasta adresi merkis@sigulda.lv.

Informāciju sagatavoja:
jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” vadītāja
Katrīna Leitāne


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi