×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-21
Mores pamatskolā ieskandina Ziemassvētkus

Mores pamatskolā 20.decembra vakarā norisinājās Ziemassvētku ieskandināšanas pasākums, kurā pamatskolas skolēni un pirmsskolas grupiņas audzēkņi uzstājās skolotājas Rutas Teterovskas režisētajā skolēnu teātra izrādē „Ziemassvētki rūķu mežā”, iepriecinot savus vecākus, skolas absolventus, kā arī Mores pagasta iedzīvotājus.

Pēc izrādes skolas direktore Tīna Blūma tradicionāli apbalvoja Mores pamatskolas centīgākos skolēnus. Mācību gada 1.semestri noslēdzot, zelta liecības ieguva 4.klases skolnieks Silvestrs Zaharāns, 5klases skolnieces – Elīza Unigunde Tormane un Sabīne Eglīte, 9.klases skolnieki – Niks Ikaunieks un Mārtiņš Štrauss. Savukārt sudraba liecības ieguva 2.klases skolēni – Gatis Ābols un Mišela Aleksandra Ezeriņa, 3.klases skolēni – Kristaps Jegorovs, Anete Jete Breča un Normunds Bremšmits, 4.klases skolēni – Aleksandrs Kasperovičs un Katrīna Elza Gudovska, 5.klases skolēni – Karīna Anna Rutkovska un Oskars Turks, 6.klases skolniece Lāsma Freimane un 7.klases skolnieks Kristers Bukovskis.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi