×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-23
Pasniegtas „Uzņēmēju gada balvas” Siguldas novada uzņēmējiem

22.decembrī kultūras centrā „Siguldas devons” tika paziņoti Siguldas novada pašvaldības organizētā konkursa „Uzņēmēju gada balva” laureāti. Apbalvošanas ceremonijā tika godināti novada uzņēmumi 11 nominācijās.

Novada popularizētājs – SIA „Stereotaktiskās radioķirurģijas centrs „Sigulda”. Centra darbības periodā ir sniegtas 2900 konsultācijas, procedūras veiktas 250 pacientiem no dažādām valstīm: Latvijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Igaunijas, Tanzānijas, Brazīlijas, Norvēģijas un citām.

Novada izaugsme – SIA „KG Latvija”. Uzņēmums gada laikā palielinājis apgrozījumu par 75%, darbinieku skaitu – par 15%.

Novada jaunais uzņēmējs – SIA „Siguldas industriālais parks”. Uzņēmums 2017.gadā iegādājas nekustamo īpašumu Pulkveža Brieža ielā 111C, kas pagātnē bija Siguldas minerālūdens ražotne. Pusgada laikā uzņēmums ir iznomājis gandrīz visas telpas, piesaistot Siguldā jaunus uzņēmumus.

Novada viesmīlīgākais – Laine’s nail art studio. Skaistumkopšanas salons izvietots divstāvu ēkā ar kamīna apkuri, kas klientiem rada patīkamu mājīguma atmosfēru. 2018.gadā uzņēmums radīja savu nagu kopšanas līdzekļu līniju.

Novada lauksaimnieks – ZS „Upītes”. Ar piena lopkopību nodarbojas jau 28 gadus; saimniecībā ir 140 lopi un tiek apsaimniekota aptuveni 170 hektāru zeme.

Novada mecenāts – SIA „VITA mārkets”. Uzņēmums ik gadu sniedz finansiālu atbalstu sporta un kultūras pasākumiem, bērnu interešu studijām un citām aktivitātēm. Šajā gadā uzņēmums atbalstījis karoga tapšanu virs bobsleja un kamaniņu trases.

Novada eksportētājs – SIA „Baltic Stairs”. Uzņēmums nodrošina darbavietas augsti kvalificētam darbaspēkam; 100% produkcijas tiek eksportēta. Viss kāpņu ražošanas process notiek Siguldas ražotnē.

Novada investors – SIA „Lāma”. Uzņēmumā ražotā 95% produkcijas tiek eksportēta. 2018.gadā uzņēmums investēja 400 000 eiro ražošanas iekārtās un ceha būvniecībā.

Novada inovācija – SIA „Ice Bliss”. Ir radīti vairāk nekā 120 dažādu veidu gelato un sorbetus. Šogad Lielbritānijā notiekošajā konkursā „Great Taste Awards” pistāciju gelato ieguva augstu vērtējumu, kā arī saņemta atzinība Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un Ekonomikas ministrijas rīkotajā konkursā „Eksporta un inovācijas balva 2018”.

Novada labākais darba devējs – SIA „J.D. & CO”. Uzņēmums nodrošina darbavietas 70 cilvēkiem; ieviesta darbinieku motivācijas programma.

Novada aizrautība – SIA „Makara tūrisma birojs”. Ģimenes uzņēmums ir vecākais Siguldas novadā reģistrētais strādājošais uzņēmums. Šodien tas piedāvā laivu un plostu nomu, organizē pasākumus, kā arī nodrošina divu kempingu darbību Siguldā un Līgatnē. Uzņēmumu 1991.gada aprīlī dibinājis Jānis Makars.

Siguldas Biznesa inkubatora specbalvu „Izrāviens biznesā” saņēma uzņēmums „Saules joga”. Uzņēmums savu darbību uzsāka 2018.gadā, un ir viens no granta saņēmējiem arī pašvaldības konkursā „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja”.

Pasākuma laikā pieciem uzņēmumiem tika pasniegtas preču zīmes „Radīts S!guldā” lietošanas atļaujas. Savukārt pašvaldības Pateicības tika pasniegtas 42 novada uzņēmumiem, kuri šajā gadā iesaistījušies skolēnu vasaras nodarbinātības projektā.

Konkurss „Uzņēmēju gada balva” norisinājās ceturto gadu un apbalvošanas ceremonijā pulcējās teju 150 novada uzņēmumu pārstāvji. Pasākumā muzikālo noformējumu veidoja grupa „Labvēlīgais tips”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi