×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-12-27
Biedrības „Cerību spārni” vadītāja Eva Viļķina saņem „Latvijas lepnums” apbalvojumu

Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, „Latvijas lepnums” svinīgajā ceremonijā, kurā godina cilvēkus, kas iedvesmo un nesavtīgi palīdz līdzcilvēkiem, apbalvojumu nominācijā „Labie darbi” saņēma biedrības „Cerību spārni” vadītāja Eva Viļķina, kura atzīst, ka tas, ko viņa ikdienā dara nav darbs, bet gan dzīvesveids.

Ar savu pašaizliedzīgo darbu 15 gadu garumā Eva Viļķina izveidojusi Latvijā labāko atbalsta sistēmu ģimenēm, kurās ir bērni ar invaliditāti. Biedrība „Cerību spārni” īsteno projektus, kas vērsti uz cilvēku ar funkcionāliem traucējumiem un viņu ģimeņu vajadzību nodrošināšanu izglītības, sociālās iekļaušanas un nodarbinātības jomās. Ar Evas un domubiedru gādību tapis sociālā atbalsta centrs „Cerību māja”, kurā tiek sniegts atbalsts cilvēkiem, kam nepieciešama sociālā rehabilitācija un atbalsts ikdienas sadzīves prasmju apgūšanai. Tāpat izveidots sociālais uzņēmums „Visi var”, kurā iespējams iegādāties cilvēku ar invaliditāti darinājumus un visi no tā iegūtie līdzekļi tiek novirzīti turpmākajiem labdarības projektiem.

Apbalvošanas ceremonijas video pieejams šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi