×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-02
Novadniekus aicina piedalīties aptaujā par pediatra konsultācijām Siguldas slimnīcā

Lai uzlabotu bērnu veselības aprūpi un dotu iespēju akūtu saslimšanu gadījumos saņemt pediatra medicīnisko palīdzību tuvāk savai dzīvesvietai, nedodoties uz galvaspilsētas ārstniecības iestādēm ārpus ģimenes ārstu prakses darba laika, ar Siguldas novada pašvaldības finansiālu atbalstu kopš 2018.gada 1.maija brīvdienās un svētku dienās no plkst.10.00 līdz 18.00 Siguldas novadā deklarētajām ģimenēm ir iespēja saņemt pediatra konsultācijas Siguldas slimnīcā.

Lai noskaidrotu iedzīvotāju viedokli par pašvaldības finansētajām pediatra konsultācijām un to nepieciešamību arī turpmāk, aicinām aizpildīt elektronisku aptauju līdz 6.janvārim šeit.

Pediatrs konsultācijas laikā nosaka diagnozi un nozīmē sākotnējo ārstēšanu, bet turpmāko bērnu novērošanu un ārstēšanu jāveic ģimenes ārstam. Siguldas slimnīcā pie pediatra nepieciešamības gadījumā var veikt inhalācijas un intramuskulāras injekcijas, saņemt recepti bērna vecumam atbilstošiem medikamentiem. Stacionāra pakalpojumi ar sistēmu uzlikšanu bērniem, kā arī analīžu nodošana slimnīcas piedāvātajos pediatra pakalpojumos neietilpst. Savukārt smagos akūtos gadījumos vecāki tiek aicināti bez kavēšanās zvanīt neatliekamajai medicīniskai palīdzībai.

Lai saņemtu ikdienas konsultācijas bērnu veselības aprūpē, vecāki aicināti sazināties ar saviem ģimenes ārstiem vai zvanīt uz bezmaksas ģimenes ārstu konsultatīvā tālruņa numuru 66016001 darbdienās no plkst.17.00 līdz 8.00, brīvdienās un svētku dienās visu diennakti. Siguldas slimnīcas vadītājs norāda, ka likumdošana paredz, ka ģimenes ārstiem jānodrošina viena stunda katru darba dienu akūti slimu pacientu konsultācijām. Ja ģimenes ārsts nenodrošina šādu pakalpojumu, aicinām vērsties Veselības inspekcijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi