×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-02
Novadniecēm godalgotas vietas „Yonex” atklātajā čempionātā badmintonā

Aizvadītā gada pēdējās nedēļas nogalē Siguldas Sporta centrā norisinājās tradicionālais „Yonex” atklātais starptautiskais čempionāts badmintonā, elites grupā siguldietei Monikai Radovskai izcīnot 1.vietu sieviešu vienspēles turnīrā, savukārt novadniecei Jekaterinai Romanovai – 3.vieta. Siguldas badmintona kluba organizētajā čempionātā kopumā piedalījās vairāk nekā 150 sportistu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas, Somijas, Zviedrijas, Krievijas, Ukrainas un Indijas.

Sieviešu vienspēļu turnīrā par uzvarētāju kļuva Siguldas badmintona kluba pārstāve Monika Radovska, kura finālā ar 21:16, 21:18 pārspēja igaunieti Helinu Rūtelu, kura atrodas 83.vietā pasaules badmintona reitingā sieviešu dubultspēlēs. Trešo vietu ieguva novadniece Jekaterina Romanova, kura pusfinālā piekāpās savai dubultspēļu pāriniecei H.Rūtelai 9:21, 11:21, bet spēlē par trešo vietu ar 21:11, 21:16 pārspēja Diānu Stogniju no Rīgas.

Dubultspēļu turnīra finālā 1.vietu izcīnīja J.Romanova un H.Rūtela, ar rezultātu 21:15, 21:9 pārspējot 2.vietas ieguvējas D.Stogniju un M.Radovsku. Trešo vietu ieguva Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas duets Amanda Azarova un Marta Brengule, kuras sīvā cīņā ar 21:18, 22:24, 21:14 pārspēja Terēzi Balodi no Rīgas un lietuvieti Vaidu Slušnieni. Vēl vienu godalgoto vietu Jekaterina Romanova ieguva pārī ar Gunti Lavrinoviču jaukto dubultspēļu turnīrā.

Abos vīru turnīros triumfēja Igaunijas badmintonisti, individuālajā turnīrā labākais no Latvijas sportistiem bija Pauls Gureckis, kurš ieņēma 4.vietu, bet pāru cīņās spēlē par 3.vietu Aigars Bedrītis un Mārtiņš Kažemaks ar rezultātu 19:21, 21:15, 21:15 pārspēja Bartolomeju Vožņaku un Kamilu Zavadu no Polijas.

Vienspēlēs sievietēm B grupā sudraba godalgu, finālspēlē ar 11:21, 20:22 piekāpjoties Valērijai Isajevai no Krievijas, ieguva novadniece Arta Priedniece, savukārt siguldiete Annija Rulle-Titava – trešajā vietā. Dubultspēlēs B grupā sievietēm sudraba medaļas izcīnīja novadnieces Anete Priedniece un Madara Mackēviča, aiz sevis trešajā pozīcijā atstājot siguldietes Paulu Mackāviču un Diānu Lencēviču. Vīriešu B grupas dubultspēļu turnīrā 3.vietā Uvis Raivis Kronebbergs un Roberts Lauris. Tāpat 3.vieta Ivaram Petrovskim C gupas vīriešu vienspēļu turnīrā.

Sacensības tiek organizētas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi