×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-03
Arhitektus aicina izstrādāt idejas Gaujas Nacionālā parka vārtu tiltam

Starptautiski atzītais arhitektūras ieceru un ideju konkursu rīkotājs „Bee Breeders” sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi līdz 26.aprīlim aicina arhitektus no Latvijas un visas pasaules iesniegt idejas Gaujas Nacionālā parka vārtu – kājinieku tilta projektam, kas varētu atrasties Siguldā.

Gaujas Nacionālais parks ir lielākais un vecākais nacionālais parks Latvijā un viens no tūristu visvairāk apmeklētajiem galamērķiem valstī. Siguldā iecerētais kājinieku tilts varētu kļūt par jaunu intereses un atpūtnieku piesaistes objektu, vienlaikus simbolizējot inovāciju spēju būt vienotām ar dabu. Šis tilts kļūtu arī par simboliskiem ieejas vārtiem Nacionālajā parkā.

Iespējamā kājinieku tilta atrašanās vieta plānota pie iebraukšanas Gaujas senlejā – pāri Gaujas ielai un tas savienotu Baznīcas ielu un Spieķu parku Jāņa Poruka ielā. Tas ne tikai atvieglotu kājāmgājēju plūsmu starp apskates objektiem Siguldā, bet arī veicinātu Gaujas Nacionālā parka zīmola atpazīstamību.

Plašāka informācija par konkursu un nosacījumiem pieejama šeit.

Gaujas Nacionālais parks ir lielākais un vecākais nacionālais parks Latvijā, kuram raksturīga liela bioloģiskā daudzveidība, reljefa formu dažādība, avoti, smilšakmens atsegumi, gleznainas ainavas un savdabīgi dabas un kultūrvēstures pieminekļi. Gaujas Nacionālais parks izveidots 1973.gadā un pērn ar plašu pasākumu programmu tas atzīmēja 45 gadu jubileju.

Informāciju sagatavoja:
Dabas aizsardzības pārvaldes
sabiedrisko attiecību speciāliste
Maija Rēna


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi