×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-04
Jaunrades centrs atsāk nodarbības atjaunotās telpās Raiņa ielā 3

Siguldas novada Jaunrades centrs aicina jauniešus uz interesantām, izzinošām un brīvā laika pavadīšanas nodarbībām, kuras turpmāk notiks atjaunotajās telpās Raiņa ielā 3, Siguldā (bijušajā autoostā). Darbu atsācis arī „Ideju namiņš” sākumskolas bērniem, kas darbosies no plkst.12.30 līdz 19.00, kā arī jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” – no plkst.11.00 līdz 19.00 katru darba dienu.

Ceturtdien, 10.janvārī, no plkst.14.00 līdz 18.00 bērni un jaunieši tiek aicināti uz interešu pulciņu iepazīšanās pēcpusdienu Siguldas novada Jaunrades centrā: plkst.14.00 notiks Rotu pulciņa un Mākslas studijas atvēršana, savukārt plkst.15.00 – Kokles pulciņa un leļļu teātra „Lāčuks” prezentācija, bet plkst.16.00 notiks Tehnoloģiju pulciņu atvēršana.

Atgādinām, ka Siguldas novada Jaunrades centrā iespējams iegūt prasmes un piedalīties dažādos bezmaksas interešu izglītības pulciņos makšķerēšanā, kokapstrādē, moto darbnīcā, keramikā, elektronikā, mehatronikā, lidmodelismā, leļļu teātrī, kokles spēlē, bridžā, mākslas studijā, kā arī Dronu skolas, Mini elektromoto, Rotu, Tekstila un Lego robotikas pulciņos, kuru grafiki un pasniedzēji aplūkojami šeit.

Plašāka informācija par nodarbībām Siguldas novada Jaunrades centrā pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 67973863 vai 67972432, kā arī rakstot uz e-pasta adresi ilze.sulte@sigulda.lv.

Raiņa ielas 3 telpu remonta laikā vestibila sienas ir ieguvušas jaunu krāsojumu, ierīkota ventilācija, kondicionieri un atjaunotas elektroinstalācijas Robotikas un Elektronikas pulciņu telpās, kā arī jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” biroja telpās. Atjaunotas kāpņu margas, zem esošā balkona veikts bojāto griestu apmetuma remonts, savukārt ēkas saimnieciskajā pusē nomainīti stikla paneļi. Apmeklētājiem ar īpašām vajadzībām ierīkota trauksmes signālpoga un speciāls rokturis, kā arī veikti labierīcību atjaunošanas darbi. Telpu vienkāršoto atjaunošanu saskaņā ar iepirkuma rezultātiem veica SIA „Wood Constractions”, pašvaldībai investējot vairāk nekā 64 tūkstošus eiro.

Atjaunota arī halles betona grīda, kurai uzklāts daudzfunkcionāls un viegli kopjams linolejs. Izbūvēts arī vējtveris, lai ēkas hallē saglabātu siltumu un patīkamu mikroklimatu.

Lai noslēgtu Siguldas novada Jaunrades centra labiekārtošanas darbus un dotu gan mājai, gan jauniešiem vietu radošai izaugsmei, „Mērķis” aicina domāt zaļi un novadnieku saimniecībā noglabātās lietas, kuras varētu noderēt telpu iekārtošanai, nodot jaunajai paaudzei.

Jauniešu iniciatīvu centra telpu labiekārtošana un zaļi domājošo akcija norisināsies līdz janvāra beigām. Pirms lietu vešanas, jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” aicina sazināties ar projektu vadītāju Vitu Beinerti, zvanot uz tālruņa numuru 29342475. Jauniešiem nododamās lietas labdari aicināti nogādāt „Mērķī” vai ziņot, ja nepieciešams organizēt transportu. Plašāka informācija pieejama šeit.

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi