×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-07
Jauniešus aicina pieteikties finansiālam atbalstam ideju īstenošanai

Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” līdz 15.janvārim aicina novada jauniešus piedalīties Siguldas novada jauniešu projektu konkursā, lai īstenotu kādu no savām idejām, kuru realizācija notiek Siguldas novadā un aktivitātes vērstas uz Siguldas novada iedzīvotājiem.

Projekta mērķis ir veicināt Siguldas novada jauniešu iniciatīvu realizēšanu un līdzdalību novada sabiedriskajā dzīvē un sniegt iespēju jauniešiem iegūt jaunu pieredzi un prasmes projektu izstrādāšanā un realizēšanā. Projektu konkursa kopējais finansējums ir 2000 eiro, no kuriem viens projekts var saņemt līdzfinansējumu līdz 500 eiro.

Konkursā var iesniegt pieteikumus neformālās izglītības un brīvā laika aktivitātēm, jauniešu līdzdalības veicināšanas aktivitātēm (skolēnu pašpārvaldes, jauniešu domes, jaunatnes nevalstiskās organizācijas), sporta un kultūras pasākumiem, labdarības pasākumiem, kā arī vides labiekārtošanai.

Projekta pieteikums jāiesniedz līdz 15.janvārim gan jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” Raiņa ielā 3, Siguldā, LV-2150, gan elektroniski nosūtot uz e-pasta adresi merkis@sigulda.lv. Projektu konkursa nolikums pieejams šeit, bet ar vadlīnijām pieteikuma veidlapas aizpildīšanā iespējams iepazīties šeit. Projekta noslēgumā būs jāiesniedz arī atskaite par paveikto un finansējuma izlietojumu.

Plašāka informācija vai konsultācijas par projekta pieteikuma sagatavošanu var saņemt pie jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” projektu vadītājas Vitas Beinertes, rakstot uz e-pasta adresi vita.beinerte@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29342475.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi