×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-08
Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde uzsākusi darbu Raiņa ielā 3

Lai izglītības jautājumu risināšana būtu ērtāk pieejama, Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde turpmāk atradīsies jaunās telpās – Raiņa ielā 3 (ieeja no ēkas sāniem). Otrā stāva telpās atrodas arī Siguldas novada Bāriņtiesa, Transporta nodaļas un Informācijas tehnoloģiju nodaļas speciālisti. Savukārt 1.stāvā bijušās autoostas ēkā turpmāk darbosies Siguldas novada Jaunrades centrs, jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis”, kā arī „Ideju namiņš”. 

Izglītības pārvaldē iespējams saņemt konsultācijas par dažādiem izglītības jautājumiem, kā arī reģistrēt bērnu pirmsskolas izglītības iestāžu rindā. Šis pakalpojums pieejams arī turpat netālu esošajā Pakalpojumu centrā, kā arī pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Klātienē Izglītības pārvaldē kādam no vecākiem ir jāsaņem apliecinājums par bērna uzņemšanu pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē, ar kuru tālāk doties pie izvēlētā bērnudārza administrācijas.

Izglītības pārvaldē iespējams iesniegt iesniegumu par līdzfinansējuma piešķiršanu privātajām pirmsskolas izglītības iestādēm un auklēm, kā arī noslēgt līgumu. Jāatzīmē, ka arī šo iesniegumu iespējams iesniegt Pakalpojumu centrā vai e.sigulda.lv.

Lai saņemtu licenci interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmu īstenošanai vai pieteiktos telpu nomai pašvaldības izglītības iestādēs, iesniegumu iespējams iesniegt gan Izglītības pārvaldē, gan Pakalpojumu centrā.

Izglītības pārvaldes darbalaiks:

  • pirmdienās un ceturtdienās: 8.00–13.00 un 14.00–18.00;
  • otrdienās un trešdienās: 8.00–13.00 un 14.00–17.00;
  • piektdienās: 8.00–14.00.

Plašāka informācija par Izglītības pārvaldes piedāvātajiem pakalpojumiem pieejama pie pārvaldes vadītājas Sandras Tukišas, zvanot uz tālruņa numuru 67970863 vai rakstot uz e-pasta adresi sandra.tukisa@sigulda.lv.

Atgādinām, ka Pils ielā 16 Izglītības pārvaldes pakalpojumi vairs nebūs pieejami.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi