×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-08
Atklās publisko slidotavu pie Siguldas Sporta centra

Iestājoties atbilstošiem laikapstākļiem un salam, kopš pagājušās nedēļas Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar SIA „Siguldas Sporta serviss” darbiniekiem un brīvprātīgajiem novadniekiem izveidojusi publisko slidotavu stadionā pie Siguldas Sporta centra.

Apgaismotā un ar apskaņošanas sistēmu aprīkotā slidotava, kas izveidota uz 250 metrus garā stadiona skrejceļa, lieliem un maziem slidotgribētājiem būs atvērta no trešdienas, 9.janvāra, plkst.12.00. Slidotavas darba laiks turpmāk būs no plkst.12.00 līdz 22.00, lai nakts un rīta stundās varētu veikt slidotavas atjaunošanas un uzturēšanas darbus. Turpinoties ziemai labvēlīgiem laika apstākļiem, stadiona vidū tiks izveidots arī atsevišķs hokeja laukums.

Slidotavas izmantošana būs bez maksas. Plānots, ka drīzumā turpat darbosies arī slidu noma. Ar Siguldas pilsētas publiskās slidotavas kārtības noteikumiem aicinām iepazīties šeit.

Publiskā slidotava ir solis pretim vīzijai par kvalitatīvu un apjumtu slidotavu ar saldēšanas sistēmu, kas būtu pieejama ikkatram interesentam arī tad, kad laikapstākļi nav slidošanai piemēroti. Šobrīd tiek izstrādāts slidotavas mets, lai jau turpmākajos gados, sarunās ar iedzīvotājiem atrodot piemērotāko vietu, uzsāktu tās būvniecību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi