×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-10
Siguldā atklās slēpošanas sacensību sezonu

Ziemas galvaspilsētā Siguldā jau nākamajā nedēļā ar „S!-Slēpo 2019” pirmo posmu atklās distanču un kalnu slēpošanas sacensību sezonu, kas noslēgsies martā. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kuram sirdslieta ir distanču vai kalnu slēpošana un snovbords.

Ar pirmo posmu 17.janvārī Fischer Slēpošanas centrā sāksies 2019.gada „S!-Slēpo” distanču slēpošanas sacensību seriāls gan lieliem, gan maziem, kas šogad norisināsies trijos posmos – 17.janvārī, 7.februārī un 21.martā. Visi posmi norisināsies Fischer Slēpošanas centrā un sacensību sākums būs plkst.18.00.

Jau 18.janvāri Fischer Slēpošanas centrā notiks pirmais „S!-Fischer 2019” Ziemas skolēnu čempionāta posms. Sacensības ir viens no apmeklētākajiem un gaidītākajiem skolu sporta pasākumiem ziemā, kas šogad norisināsies četros posmos. Skolēni kopvērtējumā cīnīsies par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei. Sacensībās skolēniem būs jāveic gan atšķirīgas distances, gan jāpielieto abu veidu slēpošanas tehnikas – slidsolis un klasiskais solis. Čempionāts notiks Fischer Slēpošanas centrā 18.janvārī, 1. un 22.februārī, kā arī 15.martā. Sākums visiem posmiem būs plkst.11.00.

Savukārt 16. un 17.februārī Fischer Slēpošanas centrā norisināsies arī 2.posms Latvijas Slēpošanas federācijas organizētajā Latvijas čempionātā distanču slēpošanā, kurā būs iespēja piedalīties tiem, kuri vēlas pārbaudīt savus spēkus ar Latvijas labākajiem slēpotājiem.

Kalnu slēpošanas piekritējiem sacensību sezona Siguldas Pilsētas trasē sāksies ar Siguldas Sporta skolas sacensībām 20.janvārī, bet noslēgsies ar Siguldas kauss 2019” izcīņu kalnu slēpošanā un snovbordā. Siguldas kauss”, kas pirmo reizi notika 1969.gadā, ir tradīcijām bagātākās un senākās kalnu slēpošanas sacensības Latvijā un šogad tās norisināsies no 28.februāra līdz 3.martam. Piedalīties tiek aicināti gan amatieri, gan profesionāli slēpotāji visās vecuma grupās. Tāpat kā iepriekšējos gados arī šogad Siguldas kauss” norisinās vienlaicīgi ar Baltijas kauss” otro posmu un 2.marta vakarā organizatori aicinās visus slēpošanas un snovborda entuziastus, kā arī līdzjutējus uz „Après-Ski” ballīti.

Šajā sezonā Siguldas Pilsētas trasē norisināsies arī Latvijas Slēpošanas federācijas organizētais Latvijas kauss kalnu slēpošanā 1.posms (25.–27.janvāris) un 2.posms (1.–3.februāris), kā arī Vilciņa kausa 2.posms (9.februārī), ko organizē sporta klubs „Ziemeļpols“.

Plašākā informācija par sacensībām un to nolikumi pieejami šeit, bet reģistrēties SIA „Siguldas Sporta serviss” organizētajām sacensībām iespējams šeit.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālists
Artūrs Zālītis

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi