×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-11
Nedēļas nogalē Siguldā notiks pasaules kausa posms kamaniņu sportā
Sigulda ir kļuvusi par ikgadēju Viessmann Pasaules kausa posmu norises vietu kamaniņu sportā, un arī šogad sacensības bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” notiks 12. un 13.janvārī, pulcējot pasaulē labākos šī sporta veida pārstāvjus no dažādām valstīm. Līdzjutējus sacensību starplaikos izklaidēs žonglieru un jokdaru priekšnesumi, būs iespēja vērot burvju trikus, sildīties dueta „Bermudu divstūris” un grupas „Neon Saturdays” mūzikas ritmos, kā arī redzēt īpašo pankūku šovu no Nīderlandes.

Pēcolimpiskajā sezonā Siguldā viesosies aptuveni 120 sportisti no 20 valstīm, tostarp arī visi Latvijas labākie kamaniņu braucēji – brāļi Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kendija Aparjode, Kristers Aparjods, Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Ulla Zirne, Elīza Cauce un Inārs Kivlenieks.

Sacensību programma:

Piektdiena, 11.janvāris

  • 9.30 Nāciju kauss

Sestdiena, 12.janvāris

  • 14.45 1.brauciens – divvietīgās ekipāžas
  • 16.05 2.brauciens – divvietīgās ekipāžas
  • 17.30 1.brauciens – sievietēm
  • 18.55 2.brauciens – sievietēm
  • 20.05 Apbalvošanas ceremonija un uguns šovs

Sacensību līdzjutējiem, kuri šajā dienā brauks ar vilcienu Rīga–Sigulda, kas no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas atiet plkst.12.30, būs iespēja vērot burvju trikus, žonglieru un jokdaru priekšnesumus, bet Siguldā, trases teritorijā, atkarībā no laikapstākļiem būs iespēja sasveicināties ar garkājiem un žonglieriem. Uz skatuves sacensību starplaikos plkst.15.35–16.05 un plkst.16.55–17.30 uzstāsies duets „Bermudu divstūris”.

Svētdiena, 13.janvāris

  • 9.55 1.brauciens – vīriešiem
  • 11.30 2.brauciens – vīriešiem
  • 13.40 Komandu stafete
  • 15.10 Apbalvošanas ceremonija 

Sacensību teritorijā klātesošie varēs vērot žonglierus un lelles, bet laika posmos plkst.12.35–13.00 un plkst.14.40–15.10 īpašu pankūku šovu no Nīderlandes. Būs iespēja dzirdēt arī grupas „Neon Saturdays” uzstāšanos laika posmos plkst.11.05–11.35 un plkst.13.00–13.40.

Sacensību apmeklētāju ērtībām 12.janvārī AS „Pasažieru vilciens” norīkos papildu vagonus šādiem vilcieniem:

  • Rīga (10.34)–Sigulda (11.44)
  • Rīga (12.30)–Sigulda (13.44)
  • Sigulda (18.46)–Rīga (19.48)
  • Sigulda (21.36)–Rīga (22.47)


Ieeja  bez maksas.

Plānotie satiksmes ierobežojumi sacensību norises laikā:

Stāvvietu karte

Apstāties un stāvēt aizliegts
  • Šveices ielā posmā no Šveices ielas 13 līdz Ausekļa ielai abās pusēs;
  • Peldu ielā posmā no Peldu ielas 2 līdz bobsleja un kamaniņu trasei „Sigulda” ielas labajā pusē;
  • Stacijas ielā posmā no Rīgas ielas līdz Allažu ielai kreisajā pusē.
     

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi