×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-14
Koncertzāle „Baltais flīģelis” piedāvās programmu dažādām gaumēm

Siguldas koncertzāles „Baltais flīģelis” 18.koncertsezonas ziemas–pavasara koncertprogrammās saviem klausītājiem piedāvās daudzveidību. Koncertzālē viesosies Gidons Krēmers, Georgijs Osokins un Kremerata Baltica solistu ansamblis, „Trio Khaldei” no Beļģijas, „Trio Angelicus”, Elza Rozentāle un „Bur mani”, Raimonds Pauls, Šenela Džonsa un Latvijas Radio bigbends, un vēl daudzi profesionāli mūziķi.

Ziemas sezona 26.janvārī sāksies ar oriģinālu koncertu bērnu auditorijai „Mīļmāmiņu pasakas” ar „Trio Angelicus” (E.Šimkus, I.Šablovska, S.Lejmalniece) piedalīšanos. Koncertā izskanēs gan labi zināmas, gan arī speciāli šim koncertam komponētas melodijas. Pētera Vaska fonds 2.februārī viesosies ar kamermūzikas koncertu „Pēteris Vasks ielūdz Siguldā”. Ar virtuozu ģitārmūziku solokoncertā 10.februārī klausītājus priecēs ģitārists Jānis Bērziņš. Režisora Vara Klausītāja zīmējumu, mūzikas un laikmetīgās dejas izrāde „Mīlība” bērniem un viņu vecākiem 21.februārī būs lielisks piedzīvojums iztēles pasaulē.

Marta sākumā Latvijā atgriežas Gidons Krēmers un koncertzālē „Baltais flīģelis” 7.martā būs klausāms Gidona Krēmera, Georgija Osokina un Kremerata Baltica solistu ansambļa koncerts. Iesildot pirkstus un balsi saviem 60 gadu jubilejas koncertiem koncertzālē 9.martā viesosies Jānis Lūsēns un Zigfrīds Muktupāvels. Koncertā skanēs 30 gados sakrātās kopdziesmas. No Liepājas 23.martā viesosies Leļļu teātra objektu izrāde „Kur Zirgi”, šeit galvenais uzsvars tiks likts uz izglītojošo aspektu, iepazīstinot bērnus ar maz izzināto pasauli – okeānu un tā noslēpumiem.

Tuvojoties pavasara elpai, aprīlis atvedīs ciemiņus no Beļģijas – 13.aprīlī „Trio Khaldei” piedāvās klausītājiem trio sastāvam veltītas, tai skaitā, mūsu pašu Pētera Vaska kompozīcijas. Ar klasiskās mūzikas paraugstundu Siguldas Evanģēliski Luteriskajā baznīcā viesosies Jolanta Strikaite, Ilze Reine un Jānis Porietis, kuri 20.aprīlī demonstrēs baroka laikmeta muzikāli graciozās vadlīniju šķautnes koncertā „Concerto Barocco”. Ar oriģinālāko koncertu Latvijas pop/etno jazz mūzikas lauciņā 27.aprīlī viesosies Elza Rozentāle un „Bur mani” – koncerts „Tālu Tālu” ar bezvadu austiņām un video projekciju novatorismiem, kurā klausītājiem būs iespēja pašiem izvēlēties koncerta skaļumu austiņās un tajā netrūks vietas fantāzijām. Kā spilgts sezonas noslēdzošais notikums būs Raimonda Paula, Šenelas Džonsas un Latvijas Radio bigbenda koncerts „Geršvinam 120”, kurā 11.maijā skanēs Deivida Gibsona aranžētās Džordža Geršvina melodijas.

Biļetes jau no 3.janvāra pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas koncertzāle „Baltais flīģelis” vadītājs
Juris Lisenko

 

Pasākumu laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi