×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-15
Notiks sacensības „S!-slēpo“ un „S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts”

Ceturtdien, 17.janvārī, Fischer Slēpošanas centrā sāksies 2019.gada „S!-Slēpo” distanču slēpošanas sacensību seriāls gan lieliem, gan maziem slēpotājiem, savukārt piektdien, 18.janvārī, notiks pirmais „S!-Fischer 2019 Ziemas skolēnu čempionāta” posms.

Distanču slēpošanas sacensības „S!-Slēpo” kopumā notiks trijos posmos – 17.janvārī, 7.februārī un 21.martā, sākums plkst.18.00. Tajās aicināts piedalīties ikviens distanču slēpošanas entuziasts, dalībniekiem dodot iespēju piedalīties jauna Fischer slēpju pāra izlozē, kas notiks noslēdzošajā posmā 21.martā.

Savukārt „S!-Fischer 2019 Ziemas skolēnu čempionāts” norisināsies četros posmos – 18.janvārī, 1. un 22.februārī un 15.martā, sākums plkst.11.00. Skolēniem sacensībās būs jāveic dažādas distances, kā arī jāpielieto abu veidu slēpošanas tehnikas (slidsolis un klasiskais solis). Uzvarētājs tiks noskaidrots pēc četru posmu kopvērtējuma rezultātiem, cīnoties par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei.

Sacensībām jāreģistrējas šeit. Tās organizē SIA „Siguldas Sporta serviss”, papildu informācija aplūkojama šeit.

Sacensības tiek rīkotas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālists
Artūrs Zālītis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi