×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-16
Ģimnāzijas zēnu volejbola komanda izcīna 1.vietu skolēnu sporta spēlēs

15.janvārī Mārupē norisinājās Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles volejbolā vidusskolu komandām, kurās piedalījās septiņas komandas, tostarp, Siguldas Valsts ģimnāzijas zēnu volejbola komanda, kas šajās sacensībās izcīnīja 1.vietu.

Sacensības tika sadalītas divās daļās – apakšgrupu cīņās un izslēgšanas spēlēs. Apakšgrupu spēlēs siguldieši aizvadīja teicamu sniegumu un svinēja uzvaru visās spēlēs – pret Ādažu Brīvā Valdorfa skolu 2:0 (21:8, 21:9), Krimuldas vidusskolu 2:0 (21:8, 21:6) un Zvejniekciema vidusskolu 2:0 (21:14, 21:8).

Pusfināls norisinājās pret iepriekšēja gada čempioniem – Mārupes vidusskolu. Arī šī spēle tika aizvadīta pārliecinoši un uzvarēts ar rezultātu 2:0 (21:11; 21:11).

Fināla spēle notika pret Ropažu vidusskolu, kura savā apakšgrupā arī uzvarējusi visas spēles. Pirmā seta sākums izrādījās līdzīgs, bet tā izskaņā siguldiešiem izdevās uzvarēt ar 21:14. Otrais spēles sets norisinājās līdzīgi, ik pa brīdim vadībā izvirzoties kādai no komandām, tomēr Siguldas komandai seta galotne izrādījās veiksmīgāka, un tika svinēta uzvara ar 22:20, visā spēlē uzvarot ar rezultātu 2:0.

Siguldas Valsts ģimnāzijas komandā spēlēja Kārlis Gaigals, Valts Damroze (12.a klase), Renārs Knēža (11.b klase), Kristaps Liepa (10.d klase), Mārtiņš Auziņš (10.c klase), Ralfs Balodis (9.c klase), Edvards Petrovskis (9.b klase), Dāvis Vēvers (9.c klase) un Gustavs Auziņš (7.c klase).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi