×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-17
Aicina pieteikties nekustamā īpašuma nodokļa maksājuma saņemšanai e-pastā

Siguldas novada pašvaldības nodokļu administratori plāno uzsākt nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojumu izsūtīšanu, tādēļ iedzīvotāji, kuri nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojumus vēlas saņemt e-pastā, aicināti aizpildīt pieteikuma veidlapu pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, portālā www.epakalpojumi.lv vai iesniegt iesniegumu pašvaldības klientu apkalpošanas centros.

Siguldas novada pašvaldības speciālisti atgādina, ka nekustamā īpašuma nodokli var nomaksāt vienā maksājumā reizi gadā, vai vienas ceturtdaļas apmērā no nodokļa gada summas, maksājumus veicot līdz 31.martam, 15.maijam, 15.augustam un 15.novembrim.

Atgādinām, ka pērn veikti vairāki grozījumi saistošajos noteikumos „Par atvieglojumu piemērošanu nekustamā īpašuma nodokļa maksātājiem Siguldas novadā”, tādēļ pašvaldība aicina pārliecināties, vai iedzīvotājs atbilst kādai no noteikumos noteiktajām kategorijām, kurai pienākas  pašvaldības noteiktie nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumi.

Kopumā 2018.gadā pašvaldība novada iedzīvotājiem ir piemērojusi nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumus vairāk nekā 103 tūkstošu eiro apmērā, no kuriem vairāk nekā 31 tūkstotis eiro ir piemēroti trūcīgām personām, daudzbērnu ģimenēm un represētajām personām, savukārt atvieglojumi vairāk nekā 72 tūkstošu eiro apmērā piemēroti maznodrošinātām personām, daudzbērnu ģimenēm, siltināto daudzdzīvokļu māju īpašniekiem un citu kategoriju iedzīvotājiem, kā arī uzņēmējiem.

Plašāka informācija par nekustamā īpašuma nodokļa jautājumiem pieejama Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3,  pie nodokļu administratorēm vai pa tālruņa numuru 67385830.

Plašāka informācija par nekustamā īpašuma nodokli Siguldas novadā pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi