×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-18
Atklāts „S!-Fischer ziemas skolēnu slēpošanas čempionāts”

Piektdien, 18.janvārī, 200 skolēni no 20 Latvijas skolām Fischer Slēpošanas centrā startēja, lai cīnītos par  „S!-Fischer ziemas skolēnu slēpošanas čempionāts 2019” galveno balvu – distanču slēpošanas inventāru savai skolai 1 500 eiro vērtībā no Fischer Latvija.

Šogad gaidītais un skolu vidū populārais slēpošanas čempionāts norisinās četros posmos un notiek piekto sezonu pēc kārtas. Pirmajā posmā dalībniekiem 10 vecuma grupās bija jāpierāda sevi 200 metru sprinta distancē. Pašu mazāko dalībnieku grupām (V10 un S10) īsā distance bija jāpieveic klasiskajā, bet pārējām brīvajā stilā. Trasē savus spēkus pārbaudīja skolēni no Vidzemes, Kurzemes, Zemgales, Rīgas un Pierīgas.

Pirmajā posmā izcilus rezultātus uzrādīja Siguldas un Madonas novada skolas, izvirzoties pirmajā vietā visās vecuma grupās. Skolēniem un līdz ar to skolām sevi būs vēl jāpierāda čempionāta atlikušajos trijos posmos, kas notiks 1. un 22.februāri, kā arī 8.martā. Nākamie posmi plānoti klasikā, brīvajā stilā un arī šķēršļu distancē.

Atklājot 2019.gada čempionātu, svinīgā apbalvošanas ceremonijā tika pasniegts slēpošanas inventārs 1 500 eiro vērtībā iepriekšējās sezonās uzvarētājiem – Madonas pilsētas vidusskolas audzēkņiem, kas izvēlējās piecus pārus FischerSpeedmax slidsoļa slēpes.

Sacensības organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Fischer Latvija. Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – „Maplus” slēpju smēri, biedrības  „A2", biedrības „Siguldas maratona klubs & Siguldas Takas”, SIA  „Rāmkalni Nordeco”, AS  „Hanzas maiznīca”, Z/S  „Pīlādži”,  „KGG Latvija" un piedzīvojumu parka „Tarzāns”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi