×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-23
Siguldas novadā slēpo vairāk nekā tūkstotis skolēnu

Šoziem turpat 1200 jeb turpat puse no visiem Siguldas novada skolēniem divas reizes nedēļā dodas slēpot sporta stundu laikā, bet vēl vairāk nekā 150 skolēni izmanto iespēju apmeklēt bezmaksas slēpošanas nodarbības. Lai slēpot varētu visi novada skolēni, pašvaldība iegādājusies vairāk nekā 300 distanču slēpju komplektus un pilsētas skolu audzēkņiem nodrošina iespēju slēpot Fischer Slēpošanas centrā, bet pie attālākajām izglītības iestādēm ir izveidotas īpašas slēpošanas trases. Rūpējoties par jauniešu veselību un fizisko aktivitāti, līdztekus slēpošanas nodarbībām, novada skolēniem Siguldas Sporta centrā ir pieejamas arī bezmaksas peldēšanas nodarbības.

Lai ikviens uz slēpēm justos droši, arī pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem un pieaugušajiem ir iespēja piedalīties bezmaksas slēpošanas nodarbībās Fischer Slēpošanas centrā. Šoziem bezmaksas slēpošanas apmācībās jau ir piedalījušies vairāk nekā 170 bērni un 110 pieaugušie.

Savukārt izaicinot novada skolēnus pilnveidot savas slēpošanas prasmes un uzlabot atzīmes sporta stundā, visiem novada skolēniem ir iespēja piedalīties īpašā bonusu sistēmā, kura novadā darbojas jau piecus gadus un ļauj ikvienam novada skolu audzēknim Fischer Slēpošanas centra trasi un inventāru izmantot bez maksas arī no skolas brīvajā laikā. Pārbaudīt apgūtās slēpošanas iemaņas novada bērni un jaunieši var īpašās treniņsacensībās „S!-Slēpo”, kuras norisināsies 7.februārī un 21.martā, kā arī „S!-Fischer” ziemas skolēnu slēpošanas čempionātā, kas notiks 1.februārī, 22.februārī un 22.martā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi