×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-26
Siguldas gastronomijas festivālu apmeklē 3500 gardēžu

Sestdien, 26.janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau trešo reizi norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls „Ziemas garšu svinēšana”, kas šogad piesaistījis 3500 gardēžus no visas Latvijas.

Neskatoties uz ziemīgajiem laikapstākļiem, izaicinājumu pieņēma un uz uguns ēdienus gatavoja desmit Rīgas–Gaujas reģiona restorāni: „Entresol”, „Ferma”, „3 pavāru restorāns”, „Valmiermuižas alus vēstniecība”, „Kungu rija”, „Stirna & avocado”, „Mollto Wine & Grill”, Mālpils muižas un Bīriņu pils restorāni, kā arī „Mr.Biskvīts”.

Gastronomijas festivāla apmeklētāji varēja baudīt krāsnī ceptas Baltijas reņģes, aļņa burgerus, pīles kājas, brieža gaļas zupu, grilētas skumbrijas, jēra zupu, cūkas pavēderi un simtgades stores zupu un citus ēdienus. Savai gaumei piemērotāko varēja atrast arī desertu cienītāji – kumelīšu tējas panna cotta, vēja kūka ar ābolu musu, ķirbju siera kūka, dzērveņu zefīrs ar biezo aitas jogurtu, ķeizarbiskvīta pankūkas, flambētas ogas ar sukāžu kēksu, kā arī biešu, jāņogu vai šokolādes sorbets.

Restorānu sarūpēto garšas baudījumu papildināja vietējie ražotāji, tajā skaitā vīna darītavas „Zilver” un „Cremon”, lēni spiesto sulu piedāvājums no „Dabas Laboratorijas”, kā arī „Bliss Gelato” Siguldā tapušais itāļu deserts – gelato.

Kamēr uz uguns gatavojās ēdiens, par autentisku mūzikas sajūtu gādāja jaudīgie dūdotāji un bungotāji – mūzikas grupa „Auļi” un starptautiskā latviešu post-folka grupa „Imanta Dimanta”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi