×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-28
Siguldas novada bibliotēku reģistrētajiem lasītājiem pieejama e-grāmatu bibliotēka

Kopš janvāra sākuma Siguldas novada bibliotēkās lasītājiem tiek piedāvāta iespēja lasīt grāmatas elektroniskā formātā. Šīs iniciatīvas „3td e-GRĀMATU bibliotēka” mērķis ir veicināt grāmatu lasīšanu mūsdienīgā un ērtāk pieejamā veidā – tiešsaistē mobilajā ierīcē vai datorā. Pakalpojums ir bez maksas.

Šobrīd lasītājiem tiek piedāvāti vairāk nekā simts dažādi izdevumi, galvenokārt daiļliteratūra: gan latviešu literatūras klasika, gan mūsdienu autoru darbi, kā arī tulkotā literatūra. „3td e-GRĀMATU bibliotēkas” saturu turpmāk paredzēts papildināt ar jaunām e-grāmatām, kā arī attīstīt platformas izmantošanas iespējas, iekļaujot to vienotajā Latvijas e-pakalpojumu sistēmā.

E-grāmatas ir pieejamas bibliotēkā reģistrētiem lietotājiem tīmekļa vietnē www.3td.lv. Piekļuves datus katram lietotājam individuāli ikvienā Siguldas novada bibliotēkā izsniedz bibliotekārs. E-grāmatas lasīšanai paredzētais termiņš ir divas nedēļas, un pēc termiņa beigām grāmata lasītājam vairs nav pieejama. Lasītājs nevar saņemt lasīšanai vairāk par divām e-grāmatām vienlaicīgi. Svarīgi atcerēties, ka e-grāmatas lasīšanai nav pieejamas, ja bibliotēkā nav savlaicīgi atdotas visas izsniegtās grāmatas. 

Vairāk par e-grāmatu lietošanas noteikumiem var uzzināt šeit.

Informāciju sagatavoja: 
Siguldas novada bibliotēkas bibliogrāfe
Iveta Hamčanovska

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi