×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-28
Notiks sabiedriskā apspriešana par Jūdažu ezera apsaimniekošanu

Pirmdien, 4.februārī, Jūdažu Sabiedriskajā centrā plkst.18.00 novadnieki aicināti uz tikšanos par Jūdažu ezera apsaimniekošanas iespējām. Tikšanās laikā biedrības „Latvijas ezeri” pārstāvji iepazīstinās klātesošos ar veiktajām izpētēm par Jūdažu ezeru, to rezultātiem, prezentēs izstrādātos priekšlikumus, kā arī aicinās iedzīvotājus uz diskusiju. Interesējošos jautājumus un priekšlikumus aicinām iesūtīt savlaicīgi, rakstot uz e-pasta adresi maija.kovaca@sigulda.lv.

Lai nodrošinātu Jūdažu ezera resursu ilgtspējīgu izmantošanu, biedrība „Latvijas Ezeri” pēc Siguldas novada pašvaldības pasūtījuma Latvijas vides aizsardzības fonda finansēta projekta ietvaros 2018.gada otrajā pusē ir izstrādājusi Jūdažu ezera apsaimniekošanas plāna projektu 2019.–2029.gadam. Plāna izstrādes laikā ir veikts ne tikai pieejamās literatūras, vēsturisko datu un normatīvo aktu apkopojums, bet arī ņemti un analizēti ezera ūdens paraugi, novērtēta ezera ekoloģiskā kvalitāte, antropogēnās slodzes un ezera saimnieciskās izmantošanas potenciāls.

Pamatojoties uz izpētes rezultātiem, ir izstrādāti priekšlikumi Jūdažu ezera aizsardzības un ilgtspējīgas apsaimniekošanas pasākumiem, kā arī ieteikumi nepieciešamiem grozījumiem Siguldas novada pašvaldības 2013.gada 10.jūlija saistošajos noteikumos Nr.16 „Jūdažu ezera aizsardzības un uzturēšanas noteikumi”.

Projektu „Jūdažu ezera apsaimniekošanas plāna izstrāde” (projekta Nr. 1-08/60/2018.) finansē Latvijas Vides aizsardzības fonds.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi