×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-01-31
Siguldas Biznesa inkubatorā notiks informatīvās stundas
No 1. līdz 20. martam Siguldas Biznesa inkubatorā fiziskas personas un uzņēmumi ar biznesa ideju, kā arī komersanti, kas nav vecāki par 3 gadiem no reģistrēšanās brīža un kas vēlas attīstīt biznesa modeli, var iesniegt pieteikumus inkubatora atbalstam. 
 
Februārī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Siguldas Biznesa inkubators rīko informatīvas stundas, lai iepazīstinātu ar inkubatora pakalpojumiem un pieteikšanās kārtību. Informatīvās stundas notiks Biznesa inkubatora telpās Siguldā, Krišjāņa Valdemāra ielā 3A:
• 8. februārī plkst. 16.00; 
• 12. februārī plkst. 16.00.
 
Pirmsinkubācijas atbalstam var pieteikties fiziskas personas vai uzņēmumi, kas vēlas izmēģināt savu biznesa ideju. Sešu mēnešu ilgā laika posmā klients meklē atbilstošāko biznesa darbības modeli, piedalās apmācībās, pēta tirgu, izstrādā biznesa plānu un saņem individuālas konsultācijas. Gan pirmsinkubācijas, gan inkubācijas klienti var izmantot iespēju strādāt koprades birojā.
 
Inkubācijas atbalsta ietvaros inkubatora dalībniekiem ir iespēja saņemt ne tikai konsultācijas un apmācības, bet arī 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, piemēram, grāmatvedībai, telpu nomai, dizainam, mārketingam, tehnoloģiskajām konsultācijām un prototipu izstrādēm, sertificēšanai, laboratoriju izmaksām u.c. Šo pakalpojumu iegādi nodrošina LIAA.
 
Inkubācijas programmā uzņēmumam ir iespēja pretendēt arī uz 50% apmērā līdzfinansētu, līdz 10 000 eiro lielu grantu pakalpojumu iegādei. No otrā inkubācijas gada ir pieejami granti līdz 5000 eiro aprīkojuma iegādei. Šos pakalpojumus sākotnēji 100% apmērā apmaksā uzņēmējs. Programma pieejama uzņēmumiem, kas nav reģistrēti ilgāk par trim gadiem, un tā ilgst, līdz uzņēmums ir sasniedzis inkubācijas mērķus, bet ne ilgāk kā četrus gadus.
 
Pieteikuma kārtība un iestāšanās veidlapa gan pirmsinkubācijas, gan inkubācijas programmām atrodama LIAA mājas lapā šeit.
 
Plašāku informāciju par Siguldas biznesa inkubatora sniegtajiem pakalpojumiem un pieteikšanās procesu var saņemt, rakstot e-pastu uz sigulda@liaa.gov.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 62400903. 
 
LIAA Biznesa inkubatori tiek finansēti ERAF projekta „Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators" ietvaros. 
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas biznesa inkubatora
projektu vadītāja
Signe Millere

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi