×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-01
Aizvadīts „S!-Fischer Ziemas skolēnu slēpošanas čempionāta” otrais posms

Piektdien, 1. februārī, Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts otrais „S!-Fischer Ziemas skolēnu slēpošanas čempionāta” 2019. gada posms, kurā dalībniekiem bija sevi jāpierāda, slēpojot klasiskajā stilā. Atkarībā no vecuma grupas, jaunieši startēja no 800 metriem līdz pat 4,8 kilometriem garās distancēs ar individuālu startu. No 30 godalgotajām vietām dažādās vecuma grupās 10 izcīnīja Siguldas novada skolēni.

Izcilus un ļoti labus rezultātus parādīja Laurenču sākumskolas un Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi, bet no viņiem tikai nedaudz atpaliek skolēni no Madonas Valsts ģimnāzijas. Sacensību seriālā skolēni sacenšas par sacensību kopvērtējuma galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro vērtībā slēpošanas inventāra iegādei no Fischer Latvia. Sacensību mērķis ir popularizēt distanču slēpošanu skolēnu vidū, nosakot spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicināt lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vidū.

Nākamais „S!-Fischer Ziemas skolēnu slēpošanas čempionāta” posms notiks 22. februārī. Dalībniekiem būs jāmērojas spēkiem šķēršļu un veiklības distancē, jāparāda sava fiziskā sagatavotība un koordinācija, pārvarot „līklocīti”, „labirintu”, slaloma nobraucienus gan lejup, gan augšup, slēpošanu atmuguriski, kā arī „mogulu” jeb sniega „pumpas” un citus šķēršļus. Šādus elementus mēdz izmantot distanču slēpošanas treniņu procesos, un šāda veida sacensības gūst aizvien lielāku popularitāti jauno slēpotāju vidū gan pasaulē, gan tepat pie mūsu ziemeļu kaimiņiem Igaunijā, jo tās attīsta jauno distanču slēpotāju koordināciju, slēpošanas tehniku un veiklību.

Sacensības organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Fischer Latvia.

Informāciju sagatavoja:
SIA
Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālists
Artūrs Zālītis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi