×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-02
Pašvaldības policija aizturējusi dzērājšoferi, kas bīstami driftētējis pa Siguldas ielām

Siguldas novada Pašvaldības policijas darbinieki 1.februārī, naktī no piektdienas uz sestdienu, par agresīvu braukšanu, kas izpaudusies kā driftēšana, jeb apzinātas sānslīdes radīšana vietā, kur tas ir aizliegts, apturēja automašīnu Audi, kuras vadītājs, kā vēlāk izrādījās, pie transportlīdzekļa stūres bija sēdies stiprā alkohola reibumā, tādējādi būtiski apdraudot līdzcilvēkus un citus ceļu satiksmes dalībniekus.

Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes darbinieki, kuri transportlīdzekļa vadītājam veica alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, konstatējot, ka personas izelpā ir vairāk nekā divas promiles alkohola.

Siguldas novada Pašvaldības policijas pārstāvji atgādina, ka automašīnas vadīšana alkohola reibumā un apzināta sānslīdes radīšana vietās, kur iespējama satiksme, nav pieļaujama.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi