×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-05
Notiks slēpošanas sacensību „S!-slēpo” otrais posms

Ceturtdien, 7.februārī, no plkst.18.15 Fischer Slēpošanas centrā norisināsies distanču slēpošanas sacensību seriāla „S!-Slēpo” otrais posms, sacensību dalībniekiem startējot grupās no jaunākās uz vecāko.

Pirmie trasē dosies paši mazākie sacensību dalībnieki no SV-6 un SV-8 grupām, pēc tam seniori no SV-60 grupas, tad pārējās grupas sākot no SV-10 un beidzot ar SV-50 grupu dalībniekiem. „S!-Slēpo” sacensību seriāla dalībniekiem būs jāveic noteikts apļu skaits atkarībā no dalībnieku vecuma grupas. SV-6 grupai būs jāveic 200 metru aplis sešas reizes, SV-8 grupai būs jāveic 200 metru aplis astoņas reizes, SV-10, SV-12, SV-14 grupām būs jāveic 1,2 kilometru aplis piecas reizes, savukārt SV-16 līdz SV-60 grupām būs jāveic 1,2 kilometru aplis astoņas reizes.

Dalībnieki katrā posmā tiks vērtēti noteiktās vecuma grupās, un grupas kopvērtējums tiks aprēķināts, summējot katra dalībnieka trīs labāko posmu punktu summu (obligāti jāpiedalās vismaz trīs posmos). Vienādas punktu summas gadījumā, augstāku vietu ieņem dalībnieks, kurš ir uzrādījis labāku rezultātu pēdējā posmā.

Iepriekšējā pieteikšanās nākamajam sacensību posmiem norisinās Siguldas Sporta servisa tīmekļa vietnē, reģistrējoties un aizpildot dalībnieka anketu. Pieteikties sacensību seriālam var arī sacensību dienā Fischer Slēpošanas centrā no plkst.17.00.Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, pieejama 10% atlaide dalības maksai.

„S!-Slēpo” sacensību seriāls šogad norisinās trijos posmos Fischer Slēpošanas centrā, un paredzēts ikvienam distanču slēpošanas entuziastam. Atkarībā no laikapstākļiem var mainīties sacensību datumi, kā arī distances un trases garums. Sacensību seriāla mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.

Sacensības tiek rīkotas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālists
Artūrs Zālītis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi