×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-06
Informācija par novada ielu un ceļu tīrīšanu

Palielinoties sniega segas biezumam, Siguldas novada ielu un ceļu uzturētāji turpina tīrīšanas darbus prioritārā secībā, atbilstoši ielu un ceļu uzturēšanas klasei. 

Novada ielas un ceļi ir iedalīti trīs klasēs (B, C, D) atbilstoši satiksmes intensitātei. Ielu un ceļu tīrīšana norit pakāpeniski – snigšanas laikā pirmās tiek tīrītas un kaisītas maģistrālās ielas, kā arī ielas, pa kurām pārvietojas sabiedriskais transports un notiek skolēnu pārvadājumi. Ziemas laikā maģistrālajām jeb B klases ielām un ceļiem saskaņā ar normatīvajiem aktiem no sniega jābūt attīrītiem līdz sešām stundām pēc snigšanas, savukārt intensīvas snigšanas gadījumā ielu attīrīšana no sniega jāveic 6–18 stundu laikā pēc snigšanas beigām.

Par virkni valsts nozīmes autoceļu, kas šķērso Siguldas novada teritoriju, ir atbildīga VAS „Latvijas Valsts ceļi”. Šie ceļi ir autoceļš A2 (Vidzemes šoseja), P8 (Inciems–Sigulda–Ķegums (Gāles iela–Stacijas iela–Ausekļa iela–Turaida)), V58 (Vidzemes šoseja–Allaži), V83 (Sigulda–Nurmiži) un V85 (Jūdaži–Nītaure).

Pašvaldība atgādina, ka par daudzdzīvokļu ēku teritoriju uzturēšanu atbild ēku apsaimniekotāji, bet par privātīpašumiem un tiem pieguļošām teritorijām – to īpašnieki.

Plašāka informācija par ielu un ceļu uzturēšanu ziemā pieejama šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi